Ga naar hoofdinhoud

APK- en diagnoseteststraat voor Van den Broek Logistics

Autec-VLT Automotive Equipment levert aan Van den Broek Logistics en Warehousing te Helmond een compleet nieuwe APK en diagnoseteststraat; onder andere voorzien van VLT remmentest- en diagnosebank met geïntegreerd asliftsysteem.

VLT remmentestbank bij Van den BroekVan den Broek Logistics en Warehousing heeft al jaren een groot deel van het onderhoud van het wagenpark in eigen hand. Bij Van den Broek is eind vorig jaar besloten om ook de APK in eigen beheer te gaan doen. Er werd bij Autec-VLT een compleet gamma aan APK testapparatuur gekocht. De compleet nieuwe straat is onder andere voorzien van een VLT remmentestbank met geïntegreerd asliftsysteem en VLT BrakeData testprogramma, radiografisch bedienbare spelingsdetectoren, Autest roetmeet- en koplamptestapparatuur, een heavy-duty Autec vloerverrijdbare telescoopkrik en een wielspinner ter controle van de wiellagers.

Waarom wil Van den Broek zelf keuren? “Binnen ons bedrijf is er altijd geïnvesteerd in toegevoegde waarde; voor onszelf en voor onze klanten. Doordat we nu het gehele onderhoud van a – z in eigen beheer hebben, is de complete technische staat van ons wagenpark in kaart te brengen. Immers, meten = weten. Of dit nu geldt voor de remmerij of voor de banden. Dit zorgt voor een aantoonbare hogere kwaliteit van ons wagenpark, en dus minder stilstand (en irritatie) onderweg. Uiteindelijk draagt het op de lange termijn ook bij aan een structureel lager kostenniveau. Daarnaast brengt het zelf keuren grote flexibiliteit, onafhankelijkheid en een stuk vrijheid met zich mee. Het is voor ons zeer belangrijk onze eigen waardigheid er in te houden”, aldus  Willie van den Broek, directeur/eigenaar van Van den Broek Logistics en Warehousing.
VLT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer