D-Tec onderdelen vanaf nu verkrijgbaar bij HD PartsCenter • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

D-Tec onderdelen vanaf nu verkrijgbaar bij HD PartsCenter

Intertruck Benelux is met opleggerfabrikant D-Tec overeengekomen dat D-Tec traileronderdelen per direct toegevoegd worden aan het assortiment van HD PartsCenter.

Dat de onderdelendistributeur hard aan de weg timmert, wordt weer bevestigd door de nieuwe deal die is gesloten met de trailerfabrikant D-Tec. Door de overeenkomst met D-Tec wordt het imponerende merkenportfolio wederom vergroot. Intertruck biedt hiermee een mooi assortiment voor reparateurs, transporteurs en bouwers.

In het najaar van 2019 heeft Intertruck aangegeven in te zetten op een aantal nieuwe pijlers. “Samenwerking op verschillende niveaus in de markt is een van de belangrijkste aandachtspunten”, aldus Erik Nobel, Sales Director Intertruck Benelux. De lancering van het vernieuwde HD PartsCenter was een goede zet van het bedrijf. Het netwerk van zelfstandige heavy duty grossiers, is voor veel leveranciers een interessant gegeven. “Door de omvang en reikwijdte van ons grossiersnetwerk, zien leveranciers de mogelijkheden naar de markt, waardoor hun verkoopkansen toenemen”, vervolgt Nobel.

Door de overeenkomst met D-Tec, voegt Intertruck wederom een solide merknaam toe aan het portfolio dat de HD PartsCenters kunnen leveren. HD PartsCenters krijgen toegang tot alle onderdelen die gebruikt worden op een containerchassis, die eenvoudig besteld kunnen worden via het D-Tec systeem om onderdelen op chassisnummer te zoeken. Hierdoor mogen de HD PartsCenters zich terecht D-Tec onderdelenspecialist noemen. Door de intensieve samenwerking, kunnen de HD PartsCenters het juiste onderdeel snel leveren.

“Het is goed nieuws dat wij met Intertruck kunnen samenwerken via het HD PartsCenter netwerk. En zo de D-Tec gebruikers nog beter kunnen voorzien van de benodigde onderdelen. Intertruck is een partij met de nodige kennis en ervaring. Door het bereik dat zij hebben in de markt, door het kennis- en distributienetwerk van HD PartsCenter, maakt een samenwerking met distributie door alle lagen van de markt, interessant voor ons”, aldus Gerrit van Vlastuin, algemeen directeur bij D-Tec.

Gerrit van Vlastuin

“Wij hebben de afgelopen maanden de eerste stappen gezet om onze doelen voor de komende periode te realiseren. De overeenkomst met D-Tec was zeker niet de laatste”, verzekert Nobel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer