ETEC wordt servicepartner voor Meiller • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ETEC wordt servicepartner voor Meiller

Etec in Waddinxveen is sinds 1 december servicepartner voor alle Meiller producten.

PB_ETEC sericepartner Meiller in Nederland_NL
Etec -handelsnaam voor Handelsonderneming H.J. van Vliet – heeft sinds de oprichting in 1958 een vooraanstaande positie verworven in Nederland als leverancier van onder andere grondverzetmachines. Een markt, waarin ook Just Drive met de Meiller producten actief is. H.J. van Vliet levert met het eigen merk Etec voornamelijk klantgerichte oplossingen buiten het standaard gamma om.

“Voor ons is dit een mooie aanvulling waarmee wij onze klanten een extra service kunnen bieden”, aldus Henk van Vliet, directeur van Etec. “Veel van onze klanten rijden ook met haakarm-, portaalarm- en kippersystemen. Door samenwerking met Meiller aan te gaan bieden wij nu “no nonsens” service onder één dak.”

Etec was voor Meiller en importeur Just Drive een voor de hand liggende keuze. Het bedrijf is gevestigd op een absolute A locatie aan de A12 tussen Den Haag en Gouda en de medewerkers van Etec beschikken allen over grote hydraulische kennis. Naast service aan de opbouwoplossingen van Meiller kan H.J. van Vliet B.V. ook de systemen op de diverse trucks monteren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer