Jiannis terug met Trailer Rental • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jiannis terug met Trailer Rental

Jiannis Trailer Service blaast een oude naam nieuw leven in: Jiannis Trailer Rental. Het is de nieuwe naam van Master Trailer Rental. Het bedrijf aan de Geijssendorferweg in Rotterdam Waalhaven beschikt over een moderne verhuurvloot van circa 500 trailers. Het merendeel hiervan betreft containerchassis die Jiannis betrekt van de bekende merken.

Jiannis2LR“Wij leveren elke type trailer voor verhuur, in alle soorten en maten tot en met een LZV aan toe”, licht eigenaar Jiannis Kostopoulos toe. Zelfs voor een losse dolly kunnen klanten bij hem terecht.  Een onderscheidend gegeven is dat Jiannis alle onderhoud aan de vloot zelf doet. ”Daarnaast repareren en keuren we ook voor derden. Met name keuringen doen we vaak en getuige de reacties van klanten, doen we dat goed”, aldus Kostopoulos.  Ook voor ADR-keuringen kunnen klanten bij Jiannis Trailer Rental terecht.

Volgens Kostopoulos is de markt herstellende, wat blijkt uit een leeg opstelterrein op de thuisbasis in Rotterdam, maar het is grotendeels korte termijn verhuur in de huidige markt. “Er is nog steeds onzekerheid in de markt. Dit wordt veroorzaakt door aanhoudend lage marges. Wij kunnen perfect inspelen op de vele bedrijven die voor de korte termijn getrokken materieel willen huren.”

Jiannis01De diensten van Jiannis Trailer Rental beperken zich allerminst tot de Rotterdamse regio. Het bedrijf is landelijk actief en kan bogen op een brede klantenkring tot in de verste provincies. “Voor al die klanten zorgen we dat de service rondom hun gehuurde trailer perfect is. Dat leidt tot samenwerkingsverbanden en partnerships met andere onderhoudsbedrijven. De kracht van dit netwerk bepaalt in hoge mate ons succes.” Kostopoulos benadrukt dat dit netwerk bovendien grensoverschrijdend is. “De service van Nederlandse trailerservicebedrijven is onvergelijkbaar goed. Daarom rijden we, wanneer klanten problemen met onze trailers hebben in het buitenland, er bij voorkeur zelf heen met de benodigde onderdelen.  Die instelling heeft ook tot het succes van ons bedrijf geleid. Maar er is meer. Wij blijven investeren in het nieuwste en het modernste materieel. We financieren alles uit eigen middelen, net als in het verleden.”

Jiannis Kostopoulos begon in 1985 met zijn trailerservicebedrijf in Rotterdam. Hij verkocht de verhuurafdeling in 2006. Enkele jaren later kon hij na veel verzoeken uit de markt de draad weer oppakken onder de naam Master Trailer Rental, en met succes. ”Om die reden herpositioneer ik dit bedrijf duidelijker als Jiannis Trailer Rental. Het is weliswaar een nieuwe naam, maar er zit wel dertig jaar expertise in deze onderneming.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer