Ga naar hoofdinhoud

Lamboo Repair zet merkonafhankelijke reparatieservice op

Lamboo Repair heeft flink geïnvesteerd in de afdelingen service en reparatie. Daardoor kan Lamboo nu voor alle merken trailers reparaties aanbieden met ‘fabrieks know-how’.
Lamboo RepairLamboo Repair is lid van de European Trailer Care groep, een samenwerking van een groeiend aantal gespecialiseerde trailer- reparatiebedrijven in de Benelux. Met eigen opleidingen en grote capaciteit biedt European Trailer Care een goede en snelle service aan opleggers, aanhangwagens en carrosserieën. Via één telefoonnummer kunnen vervoerders onderhoud of storing aan opleggers van Groningen tot Kortrijk melden. Door een uniforme en gestandaardiseerde werkwijze is de kwaliteit constant hoog.

Lamboo RepairNaast investeringen in kennis en ICT is in 2010 de nieuwbouw van een zeer moderne spuiterij voor bedrijfswagens afgerond. Automatisering en een slim samenspel van werkvoorbereiding en spuitproces leidt tot een vlottere reparatie doorloop, wat weer ten goede komt aan de rentabiliteit van het te repareren voertuig.

Lamboo Repair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer