Ga naar hoofdinhoud

Lamboo voltooit ‘one stop shopping’

Met onderhoud aan alle merken koelmachines biedt Lamboo Repair uit Zoetermeer een compleet onderhoudspakket onder één dak.

Ferry LambooVanaf 4 april 2011 onderhoud en repareert Lamboo Repair alle merken koelmachines. “Hiermee is een veelomvattend investeringsprogramma voor de carrosserie- en trailerreparatie in Zoetermeer afgerond. Na de investeringen in 2010 in een nieuwe “groene” spuiterij, ICT en polyesterafdeling is de cirkel nu helemaal rond”, verklaart Ferry Lamboo, directeur en eigenaar van Lamboo Repair (boven).
Met de nieuwe koelmachine service biedt Lamboo Repair haar klanten nu een compleet reparatie- en onderhoudsprogramma: carrosserie, chassis, laadklep, kachel en koelmachine uit één hand onder één dak. Doel is de vervoerder een compleet onderhoudspakket te bieden waarmee deze duidelijk kosten gaat besparen. Deze besparing is noodzakelijk daar de tarieven in het vervoer al jaren onder druk staan.

LambooLamboo beschikt over een reparatiefaciliteit met 26 deuren en dito voertuigplaatsen. Het Zoetermeerse bedrijf heeft een heldere filosofie: klanten ontzorgen zodat deze zich bezig kunnen houden met hun core business en niet met  perikelen rond reparatie of storing aan carrosserie, laadklep of koelmachine. De eigen service bussen en trekkers voor de haal- en brengservice worden ingezet om de vervoerder een zo kort mogelijke stilstand van trekkende eenheden te bieden.
Lamboo Repair is actief lid van de European Trailer Care groep en één van de grotere reparatiebedrijven in de Benelux voor carrosserieën, aanhangwagens en opleggers. Naast reparatie levert Lamboo Carrosserie vanuit Zoetermeer carrosserieën voor stukgoed- en geconditioneerd vervoer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer