Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe vestigingen voor FleetRepair

De nieuwe, landelijke truckschadeherstelketen FleetRepair groeit snel. Nu al zijn er 13 parters, waaronder twee nieuwe in Friesland: De Jong Autoschadecentrum uit Heerenveen en Elzinga bv uit Jirnsum.

Fleet Repair schadeherstel“We hebben het afgelopen half jaar kosten noch moeite gespaard om FleetRepair een vliegende start te bezorgen,” verklaart Armand van Haasteren van FleetRepair. “Al vóór de officiële start is de naam FleetRepair binnen de truckschadeherstelbranche voor alle partijen – truckschadeherstellers, verzekeraars en grote transportondernemingen – een bekend gegeven. Mede dankzij de gerenommeerde schadeherstelpartners die inmiddels deel uitmaken van het landelijk dekkende FleetRepair-netwerk. Recent hebben De Jong Autoschadecentrum uit Heerenveen en Elzinga bv uit Jirnsum, een heuse hofleverancier, zich eveneens bij FleetRepair aangesloten, waarmee we landelijk inmiddels vertrouwen op 13 gespecialiseerde vestigingen.”

Nieuw binnen het truckschadeherstelnetwerk van FleetRepair is De Jong Autoschadecentrum uit Heerenveen, eveneens een full-service schadeherstelbedrijf en een gerenommeerde naam in de sector. “Als branche zaten wij al heel lang op een initiatief als dat van FleetRepair te wachten,” verklaart algemeen directeur Henk ten Hage. “Bij auto’s is het al langer zo dat repareren meer wordt gestimuleerd dan vervangen. FleetRepair past datzelfde concept nu op zware bedrijfswagens toe, waardoor aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Wat met name voor verzekeraars van belang is, die die besparingen vervolgens direct terug laten komen in lagere verzekeringspremies. Bovendien bestond er zowel vanuit verzekeraars als onze klanten al langer een wens naar een landelijk dekkend truckschadeherstelnetwerk voor reparaties, waar wij als onderdeel van FleetRepair nu een passende invulling aan geven.”

Elzinga is eveneens een nieuwe naam binnen het FleetRepair-net, maar al ruim 150 jaar een begrip op het gebied van (truck)schadeherstel en carrosserie-onderhoud. Als blijk van het vertrouwen in de onderneming en de betrouwbaarheid van de services en diensten ontving Elzinga in 2010 het predicaat ‘Hofleverancier’, waarmee FleetRepair nu ook ‘blauw bloed’ in de gelederen heeft. “Als Focwa truckschadeherstelbedrijf hebben wij een naam hoog te houden in onze regio, en wij zijn verheugd om nu ook deel uit te maken van het landelijke FleetRepair-netwerk,” verklaart Karin Langhout-Elzinga. “Via collega-schadeherstellers waren wij al op de hoogte van de naderende start van FleetRepair en het concept van totale ontzorging van grote wagenparken sprak ons zeer aan, omdat het naadloos past bij de werkwijze die wij op regionaal en nationaal niveau al jarenlang toepassen. Bovendien biedt FleetRepair ons de mogelijkheid om op een gestructureerde manier grote wagenparken te benaderen, die we nu de garantie van een landelijk dekkend netwerk kunnen bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer