Renault biedt 3 jaar garantie op T en D trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Renault biedt 3 jaar garantie op T en D trucks

Renault Trucks Nederland biedt vanaf nu standaard 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High en D of D Wide. Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen.

Een Renault-truck staat volgens de Nederlandse importeur bekend om de gunstige total cost of ownership (TCO) en met de optimalisering van de nieuwe 2020 modellen in combinatie met het unieke aanbod van drie jaar garantie is de TCO nog beter geworden. Bovendien voorkomt dit onverwachte kosten voor de termijn van 3 jaar of 400.000 km.

De Renault Trucks model D 2020 biedt de chauffeur een comfortabele en veiligere werkomgeving doordat de indeling van het interieur is vernieuwd. En de Euro 6 step D-motor verbruikt tot wel 7% minder brandstof waardoor er ook minder CO2 wordt uitgestoten. Tevens zijn alle nieuwe motoren in het leveringsprogramma van Renault Trucks compatibel met XTL (synthetische diesel).

De Renault Trucks model T 2020 is nog betrouwbaarder geworden en heeft een lager brandstofverbruik dankzij de Euro 6 step D-motor. Deze combineert het ‘map-based’ Optivision-systeem (optioneel) van de jongste generatie met geïntegreerde database en de adaptieve snelheidsregelaar ‘Eco Cruise Control’.

Comfort is het uitgangspunt geweest voor het vernieuwde uitrustingsniveau van het model year 2020. Standaard wordt het nieuwe model geleverd met o.a. lederen stuurwiel met een verstelbare stuurkolom in drie richtingen, cabine instap met RVS portierdrempel en carbon look dashboard. Bij de T High zit standaard een luxe beklede chauffeursstoel met twee comfortabele armleuningen.

“Door het aanbieden van drie jaar volledige garantie op alle nieuwe modellen Renault Trucks D, D Wide, T en T High willen wij klanten kennis laten maken met onze betrouwbare producten en dienstverlening. Ons professionele dealernetwerk beschikt over uitgebreide expertise. Wij kunnen het perfecte voertuig samenstellen, en hebben tevens veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor transportbedrijven, van eigen rijder tot aan grote transportmultinationals. Het Renault Trucks-dealernetwerk heeft Europese dekking wat klanten verzekert dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is. Wij hebben vertrouwen in onze producten en garanderen onze klanten met de drie jaar garantie dat ze zorgeloos kunnen ondernemen”, verklaart Remko Bal, Director Service Market & Retail Development bij Renault Trucks Nederland.

“Om kosten nog overzichtelijker te houden en zeker te weten dat de truck juist wordt onderhouden, adviseren wij een service contract. Doordat het voertuig standaard 3 jaar volledige garantie heeft, bieden we ook onze service contracten tegen scherpe tarieven aan”, aldus Bal.

De 3 jaar volledige garantie, met een maximum van 400.000 km geldt voor alle typen Renault Trucks modeljaar T 2020 en D 2020 die vanaf 1 maart 2020 worden verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer