Ga naar hoofdinhoud

Stokvis distributeur Robinair

Stokvis Equipment is aangesteld als exclusief distributeur van ROBINAIR airco service apparatuur voor Nederland. Robinair levert geavanceerde airco service apparatuur voor auto’s, trucks en bussen.
RobinairIn nauwe samenwerking met autofabrikanten heeft Robinair een complete lijn gehomologeerde apparatuur ontwikkeld om auto’s te kunnen servicen met het nieuwe koudemiddel HFO-1234yf. Door strikte handhaving van de Europese eisen zijn er inmiddels al tientallen autotypes op de markt die dit nieuwe koudemiddel aan boord hebben en Stokvis ziet de vraag naar gekwalificeerde apparatuur dan ook snel toenemen. De introductie van Robinair wordt gevierd met een actie, waarbij de nieuwe HFO-1234yf apparatuur tijdelijk al leverbaar is vanaf 2.995 euro.
Naast deze apparatuur levert Stokvis Equipment ook de complete lijn Robinair machines voor het bestaande koudemiddel R-134a. Elke unit is standaard voorzien van een voertuig database systeem die de monteur waardevolle informatie verschaft over het te servicen airco systeem. Het programma loopt vanaf een goed uitgerust en scherp geprijsd instapmodel tot de meest prestigieuze versie met groot kleuren TFT scherm, bluetooth communicatie, USB aansluiting en ombouwmogelijkheid naar HFO-1234yf. Ook de R-134a machines maken deel uit van de spectaculaire actie en worden nu ter introductie aangeboden vanaf 2.295 euro.
Met de verkoop van Robinair airco service apparatuur verwacht Stokvis optimaal in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar OE gehomologeerde apparatuur: Robinair is getest en goedgekeurd door bijna alle grote autofabrikanten. Met het uitgebreide programma van ruim 10 verschillende machines is Stokvis in staat om voor elke wens een geschikt product te leveren en dat tegen een wel zeer aantrekkelijke prijs. Robinair is, net als de lijn OTC emissie test apparatuur die Stokvis voert, afkomstig van SPX Service Solutions, onderdeel van Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer