TRC Transport Repair Center sluit zich aan bij Nooteboom in België • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TRC Transport Repair Center sluit zich aan bij Nooteboom in België

Het Nooteboom Service netwerk blijft groeien met de nieuwste partner in België: TRC Transport Repair Center in Houthalen-Helchteren. Met deze samenwerking heeft Nooteboom nu vijf servicecentra in België, strategisch verspreid over het land. TRC is een toonaangevende servicepartner met een breed scala aan activiteiten, waaronder service, reparatie, revisie, keuring, verkoop opleggers en hydrauliekservice. Klanten kunnen ook rekenen op de eigen depannage van TRC Transport Repair Center die 24/7 beschikbaar is voor pech onderweg.

Bij TRC Transport Repair Center kan men terecht voor periodiek onderhoud van uw Nooteboom trailer. Met geavanceerde diagnoseapparatuur kunnen de voertuigen worden uitgelezen en geanalyseerd om eventuele herstellingen op te sporen en vakkundig uit te voeren. TRC Transport Repair Center is een specialist in herstelwerkzaamheden aan hydraulische systemen, zoals hydraulische stuur- en veersystemen. Ze hebben een grote voorraad aan leidingen, koppelingen en oliën, en kunnen zelf hydraulische leidingen en pompsystemen persen om herstelwerkzaamheden snel uit te voeren. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid magazijn waar de belangrijkste Nooteboom-onderdelen direct uit voorraad kunnen worden geleverd of worden afgehaald.

TRC Transport Repair Center keurt trailers en trucks zorgvuldig door een volledige checklist door te lopen en een remtest uit te voeren op de rollenbank. Ze verzorgen ook de tacho-ijking en kunnen de COC voor een opbouw opmaken. TRC Transport Repair Center kan helpen bij het invoeren van in het buitenland aangekochte trailers of trucks, van preregistratie tot keuring voor eerste gebruik. TRC Transport Repair Center is ook gespecialiseerd in periodieke ijking van de tachograaf, controle van de snelheidsbegrenzer en het plaatsen van de versnellingsbakverzegeling en installatieplaatje in samenwerking met Tacho Center, hun partnerbedrijf.

Van links naar rechts: Bob Burks (Sales Manager Services Nooteboom Trailers), Robert Hijmans (Manager After Sales & Services Nooteboom), An Geraerts (CFO) en Hans Menten (bestuurder TRC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer