Ga naar hoofdinhoud

Truck Support Venlo is 50e lid TopTruck

Truck Support Venlo is het 50e lid van TopTruck. Ernst Jansen, directeur van Truck Support Venlo, heeft afgelopen week zijn handtekening gezet onder de overeenkomst tot lidmaatschap van TopTruck.

TopTruck is een landelijke garage formule die zich richt op onderhoud aan truck, trailer en bestelauto. Met deze toetreding groeit het netwerk van TopTruck tot 50 leden.

“We zijn erg blij dat we Truck Support Venlo als 50e lid hebben kunnen aanstellen. Het is  een perfecte  partner op een schitterende locatie in een belangrijke regio voor onze organisatie”, aldus Frits Wernsen, operationeel manager van TopTruck.

Truck Support  Venlo biedt een totaalpakket aan  voor truck- en traileronderhoud maar is daarnaast ook nog met Tyre Support Venlo een specialist op het gebied van banden. Hiermee bedient het alle facetten van het truck- en trailer onderhoudsproces, van diagnose tot reparatie, van banden tot apk.

Ernst Jansen heeft na meerdere gespreken het besluit genomen om lid te worden van TopTruck. “Gezien onze ervaringen met het netwerk was het voor ons logisch om nu actief mee te gaan doen. Dat wij het 50e lid zijn is wel leuk maar het gaat voornamelijk om de samenwerking die er is met andere leden en Wijlhuizen als onderdelenpartner.”

TopTruck wil in Nederland nog zeker met een aantal vestigingen gaan groeien. Volgens het bedrijf zijn er nog een aantal ‘witte vlekken’ op de kaart. TopTruck wil ook in België weer actief worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer