A. van Tilburg is Schmitz Servicepartner van het Jaar • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

A. van Tilburg is Schmitz Servicepartner van het Jaar

A. van Tilburg Trailerservice is door trailerbouwer Schmitz Cargobull benoemd tot Servicepartner van het Jaar in de Benelux. “We zijn bijzonder trots op deze onderscheiding. We zijn Schmitz partner vanaf het eerste uur van ons bestaan als trailer servicebedrijf. We hebben in goede samenwerking de positie van Schmitz Cargobull op de Nederlandse markt helpen uitbouwen”, aldus Ton van Tilburg, die namens de 3 werkplaatsen in Roosendaal, Moerdijk en Breda (Hazeldonk) de prijs in ontvangst nam. Bijzonder te noemen is dat zowel Roosendaal, Moerdijk als Breda uitgeroepen zijn als Servicepartner of the Year.

20120101_081035“A. van Tilburg  is een prachtig voorbeeld van een modern trailerservicebedrijf”, aldus Peter Weidner, Aftersales Manager Benelux van Schmitz Cargobull. “Het voldoet aan de lange lijst van eisen die Schmitz stelt aan een servicebedrijf en meer dan dat. A. van Tilburg verleent optimale service en is erg klantgericht. Alle aanleiding dus om A. van Tilburg in de bloemetjes  te zetten.”

Deze prijs wordt altijd achteraf gegeven voor uitstekende dienstverlening in het bijna afgelopen jaar 2013. “De mate van serviceverlening wordt achteraf bekeken door ons verkoopteam, in samenspraak met onze klanten. Dat geeft de prijs extra inhoudelijke 20120101_074136waarde”, aldus Weidner. “Dus niemand wordt zo maar servicepartner van het jaar bij Schmitz Cargobull. Wij zijn er heel trots op dat we een sterke partner als A. van Tilburg terzijde hebben”, aldus Peter Weidner.

Hij legt uit dat Schmitz in de Benelux ruim 65 servicepunten heeft, verreweg de meeste daarvan in Nederland. “Een netwerk dat in de laatste jaren is ontstaan, ook in samenwerking met A. van Tilburg als een altijd gedreven service partner op een hoog niveau.”

Dit voeren we uit in onze 3 moderne vestigingen; Roosendaal, Moerdijk en Breda (Hazeldonk). Elke werkplaats bezit tevens de mogelijkheid trailers bij de klant op te halen en/of terug te brengen, als extra service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer