VDO lanceert website voor werkplaatsen die tachografen ijken • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VDO lanceert website voor werkplaatsen die tachografen ijken

Het Mobility Package schrijft voor dat alle nieuwe voertuigen op kenteken vanaf augustus 2023 moeten worden voorzien van de tweede generatie slimme tachograaf. Dat betekent niet alleen veel werk voor werkplaatsen die tachografen inbouwen en ijken, maar ook veel nieuwe procedures en voorschriften waarmee gewerkt moet worden. Het is onmogelijk om deze allemaal uit het hoofd te kennen; daarom lanceert VDO, als de maker van de tachograaf, een speciale website voor werkplaatsen.

Rob Tamse, managing director van Continental Automotive Trading Nederland: “Er was al een tijdje een vraag van vanuit de markt naar zo’n website. We komen nu aan die vraag tegemoet en bieden vanuit een praktische invalshoek diepgaande informatie over alles wat met het ijken van tachografen te maken heeft.”

Op de site www.vdo-werkplaats.nl vinden werkplaatsen alles over het ijkproces van tachografen, de producten en gereedschappen die bij ijkingen nodig zijn, een kennisbank met o.a. de Mobility Package en een historisch overzicht van alle tachografen.

Ook worden de vele voordelen van de exclusieve ‘DTCO 4.1 Ready’-contracten uitgebreid gepresenteerd. Werkplaatsen die zo’n contract hebben genieten van allerlei extra voordelen, zodat ze hun ijkingen sneller en altijd met de hoogste kwaliteit kunnen uitvoeren.

Rob Tamse: “Werkplaatsen die onderdeel uit willen maken van het DTCO 4.1 Ready-netwerk kunnen zich op de site gemakkelijk (via een simpel formulier op het tabblad ‘gesprek aanvragen’) bij ons aanmelden. Onze werkplaats-accountmanager zal hen dan informeren over alle voordelen.”

Met de nieuwe website ondersteunt VDO werkplaatsen bij de uitvoering van ijkingen. Met het DTCO 4.1 Ready-contract genieten ze van vele extra voordelen en zijn ze optimaal voorbereid voor het Mobility Package.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer