Peter Schreudering aan de slag bij Bohnenkamp-Benelux • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Peter Schreudering aan de slag bij Bohnenkamp-Benelux

Bohnenkamp-Benelux, met vestigingen in Veenendaal en Mechelen, heeft Peter Schreudering als nieuwe Key Account Manager Truck & OTR aangetrokken. Schreudering heeft een ruim netwerk in de bandensector en hij brengt veel kennis en ervaring mee.

Peter Schreudering treedt op 1 juni aanstaande in dienst bij Bohnenkamp-Benelux. Peter is geen onbekende in de internationale bandenhandel. Hij heeft in ruim 30 jaar goede relaties opgebouwd met groothandels, bandenservicespecialisten en eindgebruikers over de hele wereld. De Nijkerker heeft onder andere gewerkt voor Continental, Viborg en Magna Tyres. De ‘rode draad’ in eerdere functies was steeds het creëren van nieuwe markten en het bouwen aan een dealernetwerk in de Truck- en OTR banden sector.

Peter Schreudering

Schreudering keert nu terug naar de Benelux en zal voor Bohnenkamp als Key Accountmanager weer nieuwe deuren openen. Hij komt daarbij op een perfect moment. Onlangs is Bohnenkamp-Benelux gestart met de nieuwbouw van een groot magazijn en kantoorgebouw in Soesterberg. “We hebben jarenlange groei in Veenendaal meegemaakt, maar daar groeien we nu uit ons pand omdat onze markten én onze banden steeds groter worden”, zegt Hans Helms, directeur Bohnenkamp-Benelux. Bohnenkamp-Benelux is exclusief importeur van onder meer het bandenmerk BKT, Vooral op gebied van OTR, zware grondverzetbanden, maar ook op gebied van industriebanden en grote landbouwbanden heeft BKT in de laatste jaren een forse uitbreiding in het assortiment doorgevoerd. Daarnaast is BKT steeds meer de bekende grote wereldspeler aan het worden die door steeds meer klanten wordt gevraagd.

Naast BKT is Bohnenkamp-Benelux exclusief importeur van Windpower Truckbanden en Windpower OTR banden. Andere sterke bandenmerken in het transportsegment zijn onder andere Nokian, Deestone en Onyx. Bohnenkamp-Benelux levert ook een compleet assortiment Truckwielen van Accuride, Jantsa en het eigen BOKA merk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer