Ride-On opent Europees hoofdkantoor in Zutphen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ride-On opent Europees hoofdkantoor in Zutphen

Ride-On Tire Protection, het Amerikaanse bandenbeschermingsproduct, opent binnenkort de deuren van haar nieuwe Europese hoofdkantoor in Nederland. Om meer ruimte te bieden aan de productie, voor het toenemend aantal Europese klanten, is een pand op het industrieterrein van Zutphen betrokken. Op 12 februari vindt een feestelijke opening plaats.

Ride-On is een zogenaamde bandensealant: een gel die men preventief aanbrengt in de banden van bijvoorbeeld auto, motor, vrachtwagen of fiets als bescherming tegen lekke banden. Gaatjes door inrijdingen worden automatisch van binnenuit gedicht, waardoor de band niet leegloopt. Er zijn veel verschillende sealants op de markt, maar Ride-On is uniek. Het is namelijk de enige die ook balancerende eigenschappen heeft. Het zorgt daardoor niet alleen voor minder lekke banden, maar verhoogt ook het rijcomfort en heeft bovendien gunstige effecten op brandstofverbruik en de levensduur van banden. Als elke automobilist in Nederland deze bandensealant zou gebruiken, besparen zij gezamenlijk 380 miljoen euro op jaarbasis. En deze revolutionaire sealant levert zo niet alleen voordeel op voor de gebruiker, maar ook voor het milieu.

Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Daarom nodigt Ride-On een aantal motorrijders en vrachtwagenchauffeurs uit om tijdens de openingsdagen hun banden met de gel te laten afvullen. Ride-On wil de bezoeker meenemen in de geschiedenis van het product, een blik op de toekomst geven en  uitgebreide demonstraties en uitleg over de werking van het product geven. De Amerikaanse uitvinders van de sealant zijn aanwezig en er is gelegenheid tot vragen stellen. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om 12 februari vanaf 17 uur bij de feestelijke opening aanwezig te zijn. Met deze demonstraties, presentaties en aanbiedingen wil Ride-On de eventuele vragen die nog rondom het product bestaan wegnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer