Ga naar hoofdinhoud

Textar onderdelen leverbaar via Intertruck

Onderdelendistributeur Intertruck Group en TMD Friction zijn onlangs voor Textar de samenwerking met elkaar aangegaan. Hierdoor kan Intertruck vanaf nu ook alle Textar delen direct uit voorraad leveren. Een absolute meerwaarde voor beide partijen.

Intertruck Group heeft sinds de oprichting in 1963 gewerkt aan het opbouwen van een krachtig en zo compleet mogelijk merkenportfolio. Op die manier wil Intertruck Group zijn klanten een ruime keuze bieden aan producten van gerenommeerde merken voor verschillende productgroepen, voor truck, trailer, bus, bestelauto’s en meer.

“Door ons groeiende merkenportfolio, wordt onze One-Stop-Shop positie in de markt verstevigd en willen steeds meer grote fabrikanten de samenwerking met ons aangaan”, aldus Marcel van Eeuwen, Algemeen directeur Intertruck Group. En dat blijkt uit het tempo waarmee het portfolio van Intertruck groeit. Vorig jaar voegde Intertruck Group nog Bosch toe aan het portfolio. “De samenwerking past perfect bij onze groeistrategie. De Textar producten zijn een welkome toevoeging aan ons groeiende assortiment A-merken”, zegt van Eeuwen.

TMD Friction kiest bewust voor een selectieve distributie van de Textar delen. Het besluit om Intertruck als officieel verdeler toe te voegen aan de distributieketen van Textar, is dan ook een strategische keuze. “Bij TMD Friction kijken we voortdurend naar de ontwikkelingen binnen de markt. Wij waren van mening dat een nieuwe samenwerking zou helpen om de distributiekanalen en beleving voor onze klanten te verbeteren. De relatie met Intertruck Group was een vanzelfsprekende ontwikkeling en draagt bij aan een verbeterde levering van hoogwaardige producten. Intertruck Group is al jaren een betrouwbare distributeur met uitgebreide kennis en zeer brede dekking in de markt. De samenwerking met Intertruck is dan ook een logische stap voor ons. Door de samenwerking zal de marktpenetratie van de Textar delen worden verhoogd”, aldus Sylvie Layec, Sales Director Western Europe & PAN-European Accounts.

Intertruck Group biedt zijn klanten een uniek One-Stop-Shop concept. Het assortiment bestaat uit meer dan 40.000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar. Door een intensieve samenwerking met zijn leveranciers heeft Intertruck Group snel toegang tot meer dan 300.000 onderdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer