Ga naar hoofdinhoud

Alweer twee vestigingen van RosiervandenBosch overgenomen

Van Leeuwen Truckservice, dat al ruim vijftig jaar MAN-dealer is, heeft per 1 juli de MAN-vestigingen van Rosiervandenbosch Bedrijfswagens in Utrecht en Schelluinen overgenomen. Deze vestigingen gaan door onder de vertrouwde naam en met dezelfde toegewijde en vakkundige medewerkers. Door de overname komt het aantal vestigingen van Van Leeuwen Truckservice op vijf. Daarmee kan het bedrijf in een nog grotere regio transportservice op maat bieden.

MAN-dealer Van Leeuwen Truckservice vierde in 2022 het 50-jarige bestaan en had al vestigingen in Ridderkerk, Maasdijk en Waddinxveen. Door de toevoeging van de MAN-dealerschappen van Rosiervandenbosch Bedrijfswagens wordt het werkgebied nu op logische wijze uitgebreid. Bovendien kan Van Leeuwen Truckservice klanten hierdoor nog beter van dienst zijn. Zo is de vestiging in Utrecht de enige MAN-dealer in Nederland met een eigen spuiterij. Schades worden hier op vakkundige wijze verholpen en daarnaast biedt de spuiterij volop mogelijkheden voor het individualiseren van trucks en bedrijfswagens. De vestigingen in Utrecht en Waddinxveen beschikken over een eigen trucktankstation en een professionele Truckwash.

De twee Rosiervandenbosch Bedrijfswagens-vestigingen worden in de nieuwe situatie aangestuurd door Pieter van Leeuwen, algemeen directeur van Van Leeuwen Truckservice, commercieel directeur Willem Kuijs en financieel directeur Peter Vriezen. Pieter van Leeuwen over de volgende stap van zijn bedrijf: “Officieel is dit een overname, maar gevoelsmatig en vooral richting onze klanten gaat het er om dat twee sterke en gerenommeerde bedrijven de handen ineenslaan.

Rosiervandenbosch Bedrijfswagens gaat verder onder dezelfde naam en met de vertrouwde medewerkers. Directeur Erik Rosier bevestigt tegenover TTM.nl dat hij zijn truckdealerbedrijf van de hand heeft gedaan. Voor klanten verandert er echter niet veel. “Met in totaal vijf vestigingen, ruim 120 toegewijde medewerkers en de modernste faciliteiten hebben we nu nog meer in huis om onze klanten een perfecte service te kunnen bieden: Van het op maat samenstellen van een MAN-truck en bedrijfswagen, de aanschaf van een gebruikte bestelwagen of TopUsed Truck tot een dienstverlening die als doel heeft dat het werk van onze klanten altijd door kan gaan. Natuurlijk gaan we door op de weg die onze klanten zo waarderen en blijven we continu kijken naar (nieuwe) manieren om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer