Ga naar hoofdinhoud

Bovag: ‘Stuur FFP3 mondmaskers naar ziekenhuizen’

De Rijksoverheid vraagt vanwege het coronavirus om alle beschermende materialen te reserveren voor de medische zorg. Bovag roept voornamelijk de schadeherstelbedrijven om FFP3-mondmaskers beschikbaar te stellen en eventuele voorraden bij Bovag te melden.

UPDATE: werd eerder in dit bericht gesproken van FFP1 en FFP2 maskers, nu blijkt dat enkel FFP3 maskers voldoende zijn bij het corona-virus

De mondmaskers hebben de hoogste prioriteit en daarnaast wil de overheid chirurgische maskers en brillen, schorten, handschoenen en desinfectanten beschikbaar houden. Veel van dit materiaal is nu nog elders binnen de zorg (bijvoorbeeld apotheken, tandartsen, paramedische beroepen) of buiten de zorg (groothandels, doe-het-zelf, industrie, chemie, bouw, schoonmaak, autospuiterijen etc.) beschikbaar. Heeft u voorraad van deze producten en kunt u deze beschikbaar stellen, meld dit dan via schadeherstel@bovag.nl en Bovag zorgt ervoor dat deze informatie via MKB Nederland en VNO-NCW bij de relevante instanties terechtkomt zodat zij daarover direct contact met u kunnen opnemen. Vermeld uw contactgegevens met mobiel nummer en de beschikbare hoeveelheden van de materialen. Het dringende verzoek is om deze niet te verkopen aan consumenten of bedrijven.

3 reacties op “Bovag: ‘Stuur FFP3 mondmaskers naar ziekenhuizen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer