Ga naar hoofdinhoud

Den Engelsen Bedrijfswagens nu ook gevestigd in Tiel

Per 1 juli 2023 is Den Engelsen Bedrijfswagens neergestreken in de Betuwe. Met de overname van de Tielse MAN dealervestiging van Rosiervandenbosch, telt Den Engelsen Bedrijfswagens nu in totaal 5 MAN dealerbedrijven, plus het Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Eindhoven. Met deze overname heeft het familiebedrijf Den Engelsen haar werkgebied belangrijk uitgebreid. Daarmee krijgen nu ook MAN- bedrijfswagenklanten in het midden van het land directe toegang tot de uitgebreide dienstverlening van Den Engelsen op het gebied van trucks en bestelwagens.

Den Engelsen neemt in Tiel zowel het pand als de medewerkers over en biedt net als op de andere vestigingen totaalservice voor trucks, bestelwagens en getrokken materieel. De vestiging is goed bereikbaar op Bedrijventerrein Kellen, langs de A15 ten Noorden van Tiel. Ondernemers uit midden-Nederland kunnen er terecht voor de aanschaf van een nieuwe MAN vracht- of bestelwagen en voor service en onderhoud aan alle merken trucks, trailers en bestelwagens. De dienstverlening bestaat verder uit verhuur, wagenparkbeheer, Code 95 trainingen en de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens van alle merken.

Den Engelsen Bedrijfswagens is in 2019 ontstaan door de overname van vier MAN-dealerbedrijven in Eindhoven, Stein, Venlo en Nijmegen, plus het Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Eindhoven. Inmiddels zijn de activiteiten uitgebreid met Den Engelsen Verhuur en Den Engelsen Top Used, gespecialiseerd in in- en verkoop van gebruikte trucks en bestelwagens. Met de uitbreiding in Tiel, biedt Den Engelsen optimale service aan MAN bedrijfswagens vanaf de A2 tot aan de Duitse grens en in heel Zuidoost Nederland. Het familiebedrijf telt na de overname in Tiel bijna 200 medewerkers en mag zich tot de grootste MAN-dealers van Nederland rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer