Ga naar hoofdinhoud

Den Engelsen neemt vier MAN dealerbedrijven over

Den Engelsen Bedrijfswagens heeft in de persoon van eigenaar Michel den Engelsen vorige week de MAN dealerbedrijven in Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Stein overgenomen van MAN Nederland Dealer. Ook het Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Eindhoven hoort bij de overname.

De betrokken bedrijven gaan verder onder de naam Den Engelsen Bedrijfswagens.  Alle 135 medewerkers worden overgenomen en ook de locaties en activiteiten blijven ongewijzigd. Den Engelsen begon zo’n tien jaar geleden bij MAN Nederland Dealer en bekleedde diverse verkoopmanagementfuncties, meest recent als Commercieel Directeur.

Met de nieuwe naam wordt de waarde van een familiebedrijf benadrukt. Het betekent maximale commitment naar de klanten, maar ook naar medewerkers en leveranciers. Met een gedreven managementteam en bevlogen en betrokken medewerkers, zal Den Engelsen Bedrijfswagens de positie van MAN en Volkswagen Bedrijfswagens in Zuidoost Nederland verder kunnen uitbouwen.

De hoofdvestiging van Den Engelsen Bedrijfswagens zal in Eindhoven gevestigd zijn, waar naast het MAN dealerschap ook Volkswagen Bedrijfswagens wordt vertegenwoordigd. De vestigingen in Nijmegen, Venlo en Stein zijn naast MAN dealerbedrijven tevens servicevestigingen voor Volkswagen Bedrijfswagens. Evenals voorheen kan de klant op alle vestigingen ook terecht voor service en reparatie aan andere merken trucks en bestelwagens, evenals aan aanhangwagens en opleggers, voor gebruikte voertuigen en voor leasing en financieringen.

Michel den Engelsen

“Wij hebben een fantastisch productenprogramma, waarbij MAN en Volkswagen Bedrijfswagens elkaar uitstekend aanvullen, moderne en goed bereikbare vestigingen en een sterk team van ervaren en zeer betrokken medewerkers. Bevlogen mannen en vrouwen, die de klant niet alleen de beste truck of bestelwagen bieden, maar ook de beste service achter het product. Totaalservice op regionaal niveau, daar staan wij voor. Daarnaast zullen het persoonlijke karakter, de snelle besluitvorming, benaderbaar management en lokale betrokkenheid belangrijke hoekstenen zijn voor onze klanttevredenheid en daarmee voor het succes van de onderneming”, benadrukt directeur/eigenaar Michel den Engelsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer