Foto’s + VIDEO – Renault Trucks presenteert T Racing Edition • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s + VIDEO – Renault Trucks presenteert T Racing Edition

Op een speciaal evenement op het Circuit Zandvoort presenteerde Renault Trucks donderdag de Racing Edition van de T High. De speciale uitvoeringen worden ingezet als demo-modellen bij negen Renault Trucks dealers.

BAS Truck Center, Bluekens, Van Dijk Trucks , Harbers, LVS, Nebim, Nijwa, Paashuis Bedrijfswagens en Volvo Group Truck Center, allemaal waren ze afgereist naar Zandvoort om daar hun eigen T Racing Edition in ontvangst te nemen. En te bewonderen natuurlijk, want de T Racing Edition heeft een indrukwekkend uiterlijk.

Het frisse blauw en de striping doen ontegenzeggelijk denken aan de kleurstelling van het Alpine Formule 1 team. De prominente ‘startnummers’ naar keuze op de vrachtwagens geven ze al helemaal een ‘racey’ uiterlijk. De zwarte velgen met witte rand en de prominente zonneklep maken het af.

De T High Racing Editions, voorzien van een 520 pk sterke dieselmotor, worden de komende maanden bij dealers ingezet als demomodellen, vertelt Martin Nieuwenhuizen, director commercial Trucks bij Renault Trucks Nederland aan TTM.nl. “Deze Racing Edition is een mooi instrument om de huidige range nog eenmaal onder de aandacht te brengen. Dealers kunnen hem inzetten als demo, maar geínteresseerde klanten kunnen hem daar natuurlijk ook kopen. Dan heb je wel een zeer exclusieve uitvoering.”

Afgelopen week presenteerde Renault Trucks online haar evolutie van de T, C en K series. Deze komen naar verluidt vanaf november dit jaar op de markt.

Na de overhandiging konden de truckdealers, maar TTM.nl ook, een paar rondjes met de vrachtwagens rijden over het vernieuwde Circuit Zandvoort. En we kunnen uit eigen ervaring zeggen: met een vrachtwagen op snelheid door de kombocht en dan het rechte stuk op, dat is een heel aparte ervaring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer