GomesTrucks breidt uit naar Utrecht • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

GomesTrucks breidt uit naar Utrecht

Per 1 februari heeft GomesTrucks – onderdeel van Gomes Noord-Holland – een servicelocatie in Utrecht geopend en verstevigt hiermee naar eigen zeggen haar positie voor trucks aftersales. De uitbreiding naar Utrecht is een strategische aanvulling op het verzorgingsgebied van GomesTrucks. Met deze nieuwe vestiging speelt GomesTrucks in op de behoefte van transporteurs met vestigingen en standplaatsen buiten Noord-Holland.

De nieuwe servicevestiging aan de Isotopenweg 37 in Utrecht wordt bemand door een team van ervaren Mercedes-Benz truckspecialisten. Naast reparatie en onderhoud, verzorgt men vanaf deze locatie onder meer ook keuringen aan zowel rijdend als getrokken materieel, schadeherstel en het leveren van onderdelen. Flip J.A. Janssen, directeur GomesTrucks: “Gezien de uitdagingen in de transportmarkt zijn we zeer verheugd om nu ook vanaf bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht Mercedes-Benz trucks te kunnen onderhouden. Utrecht ligt centraal en is een zeer belangrijk knooppunt voor vervoersstromen over de weg. Die plek heeft behoefte aan een professionele partner die begrijpt wat er in de transportmarkt gevraagd wordt.” GomesTrucks kondigde vorig jaar aan de bedrijfswagenactiviteiten van Bakker Bedrijfswagens in Utrecht over te nemen. De nieuwe vestiging van Gomes betreft het pand van Bakker Bedrijfswagens.

Met deze vestiging groeit het totaal aantal Gomes-vestigingen naar 11. Volgens Peter Gomes, algemeen directeur Gomes Noord-Holland, is de uitbreiding geen doel op zich maar en logisch gevolg van de eigen filosofie: “Klanten staan bij Gomes op nummer 1, 2 én 3. Dat betekent dat we niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk dichterbij de klanten willen zijn. Met deze overname zijn we nog beter in staat om onze klanten vakkundig en snel te bedienen. Voor ons is het extra feestelijk dat de opening van deze vestiging in Utrecht samenvalt met ons 50-jarig Mercedes-Benz Trucks dealerschap.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer