Hans Everts nieuwe voorzitter Bovag Truckdealers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hans Everts nieuwe voorzitter Bovag Truckdealers

Tijdens de algemene ledenvergadering van Bovag Truckdealers afgelopen week is Hans Everts benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Henk Rotman op, die de voorzittershamer sinds 2013 hanteerde.

Everts heeft een lange staat van dienst in de wereld van de truckdealers en begon in 1988 als controller bij DAF Amsterdam, hetgeen later Truckland Noord-Holland werd. Daar fungeerde hij van 1994 tot 2008 als adjunct-directeur en vervolgens tot 2015 als algemeen directeur. Van 2016 tot eind vorig jaar was Everts operations manager bij MAN Nederland Dealer. Ook bij Bovag is Everts geen onbekende, want hij was van 2009 tot 2015 voorzitter van de Sociale Commissie en in diezelfde periode ook voorzitter van de Bedrijfsraad voor het Motorvoertuigbedrijf. In die functies stuurde hij onder andere de cao-onderhandelingen aan en was hij verantwoordelijk voor de samenwerking met de vakbonden.

Pieter Vlek nam tijdens de ledenvergadering afscheid van het bestuur van Bovag Truckdealers als afgevaardigde van Scania. Als zijn opvolger werd Erik Hendrikx gekozen, evenals Pieter in het dagelijks leven actief als Area Services Manager bij Scania. De leden hebben bovendien Remko van Keulen -directeur van Scania-dealer Rinsma in Drachten- benoemd als vervanger van Jan Harbers (voormalig DGA van Harbers Trucks) in de Bovag Ledenraad.

Eén reactie op “Hans Everts nieuwe voorzitter Bovag Truckdealers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer