Iveco Schouten investeert in locaties Alblasserdam en Veghel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Iveco Schouten investeert in locaties Alblasserdam en Veghel

Iveco Schouten, dealer van Iveco en Fiat bedrijfswagens met dertien vestigingen verspreid over Midden-Nederland, investeert in de toekomst door de bouw van een ultra modern nieuwbouwpand voor de vestiging in Alblasserdam. De locatie in Veghel krijgt een nieuwe huisvesting die tevens voldoet aan het toekomstbeeld dat Iveco Schouten voor ogen heeft.

De wens om te investeren komt voornamelijk voort uit het oogpunt van modernisering naar de bestaande klanten. Zo is het nieuwbouwpand ingericht met de nieuwste en modernste apparatuur om voertuigen in optimale conditie te houden. In de werkplaats is veel aandacht besteed aan efficiency om de klant zo snel mogelijk te helpen en weer op weg te krijgen. Iveco Schouten wil hiermee laten zien dat zij voorbereid is op de toekomst. Nieuwbouw Iveco Schouten Alblasserdam Momenteel is de bouw van het ultra moderne nieuwbouwpand in volle gang. De locatie Alblasserdam wordt de maatstaf voor alle vestigingen: efficiënt, duurzaam en klantgericht. Niet alleen de klanten moeten zich comfortabel voelen maar zeker ook de medewerkers. De medewerkers van Iveco Schouten hebben dan ook hun input mogen geven tijdens de ontwikkelingen welke zo veel mogelijk verwerkt is in de ontwerpen. Hiermee wil Iveco Schouten een werkplaats bieden waar medewerkers zich gewaardeerd voelen.

Het terrein waar het nieuwe pand zich bevindt is het oude Nedstaal terrein in Alblasserdam. Iveco Schouten is de eerste op dit terrein met nieuwbouw en toont de mogelijkheden om oude fabrieksterreinen om te turnen in moderne industrieterreinen. Ook aan duurzaamheid is gedacht door het gebruik van zonnepanelen, in het pand zelf wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en stroombesparende verlichting. Naar verwachting is het pand eind 2019 gereed.

Ook komt er nieuwe huisvesting voor Iveco Schouten Veghel. Iveco Schouten Veghel is uit haar jasje gegroeid. Ondanks dat Iveco Schouten pas vanaf 2013 in het pand aan De Amert 404 te Veghel zit, is er besloten om te investeren. De nieuwe locatie wordt de komende tijd grondig onder handen genomen om te voldoen aan de huidige standaarden en de verdere groei te realiseren.

Naar verwachting zal per september Iveco Schouten Veghel betrekking nemen in het nieuwe pand aan de Amert 212, waarbij er een verdubbeling is van de werkplaatscapaciteit ten opzichte van de huidige locatie. Tevens is er op het buitenterrein ruime capaciteit voor het stallen van voertuigen en het makkelijker in- en uitrijden van lange combinaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer