Jurjen Ypma is nieuwe commercieel directeur ESA Trucks Nederland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jurjen Ypma is nieuwe commercieel directeur ESA Trucks Nederland

Per 1 januari 2023 is Jurjen Ypma als commercieel directeur toegetreden tot de directie van ESA Trucks Nederland. Hij is in die rol eindverantwoordelijk voor de trucksales-afdeling en de commerciële activiteiten binnen ESA.

“Jonge mensen hebben de toekomst”, met deze woorden droeg algemeen directeur Wim van Nispen medio 2022 het verkoopleiderschap trucksales over aan Jurjen. Per 1 januari zal Ypma ook de commerciële acquisitie op service en parts op zich nemen, dit in nauwe samenwerking met directeur aftersales Harry Hofstee. Daarnaast zal hij ook samen met de marketingafdeling de zichtbaarheid van ESA Trucks verder gaan ontwikkelen.

Deze nieuwe functie zal Jurjen Ypma in eerste instantie vervullen vanuit standplaats Heerenveen en hij zal zijn rol als vestigingsleider ESA Heerenveen neerleggen om zodoende vestiging onafhankelijk te kunnen functioneren.

Alfred Kuperus, de huidige service manager van ESA Heerenveen, heeft per 1 januari de taken en verantwoordelijkheden voor de vestiging ESA Heerenveen overgenomen. ESA Trucks Nederland is ervan overtuigd dat met Alfred deze vestiging in goede handen is overdragen

In 2021 werd ESA Heerenveen toegevoegd aan ESA Trucks’ familie; een ultramoderne state-of-the-art vestiging met wel vijf volledig ingerichte werkstraten. Het team is opgeleid om te werken met de nieuwe TRP Service Plus-formule voor het stellen van goede diagnoses met geavanceerde apparatuur voor alle merken en de benodigde werkplaatsonderdelen. Daarnaast is ESA Heerenveen de eerste officiële Hyzon Trucks-dealer ter wereld.

ESA is officieel DAF-dealer met vijf vestigingen verspreid over Groningen en Friesland en daarnaast heeft het bedrijf twee vestigingen in Denemarken. Het bedrijf staat voor Ervaring, Service en Aandacht. Dit maakt ESA waar, samen met ruim 95 jaar ervaring, als full service bedrijf door zowel service, onderhoud als reparatie aan alle merken trucks en trailers te verlenen. Het gaat hier om merken als DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Fassi én Hyzon. Duurzaamheid en veiligheid staat hoog in het vaandel. Met onder andere de bouw van de waterstof aangedreven Hyzon Truck dragen zij trots bij aan de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer