LVS Used Trucks verhuist naar Leeuwarden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LVS Used Trucks verhuist naar Leeuwarden

Na de start in 2015 is LVS Used Trucks inmiddels uit zijn jas gegroeid en verhuist daarom van Zwaag naar het Friese Leeuwarden. Op bedrijventerrein De Zwette wordt de internationale in- en verkoop van gebruikte trucks en trailers voortgezet.

Door de steeds groter geworden, wereldwijde vraag naar jong- en gebruikt materieel, heeft LVS Used Trucks de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het team is uitgebreid met Erik Algera en de omzet is in de laatste 2 jaar met ruim 65 procent toegenomen. Deze groei heeft geleid tot een gebrek aan ruimte, waardoor uitgekeken moest worden naar een nieuwe locatie.

Op bedrijventerrein De Zwette is een terrein aangekocht om het brede merkaanbod van voertuigen te kunnen presenteren en een nieuw, modern pand te bouwen, waar klanten van over de hele wereld ontvangen kunnen worden.

“We kijken uit naar de verdere groeimogelijkheden die deze locatie ons biedt, zowel in volume als in het verder ontwikkelen van onze organisatie, geeft Henk Hielkema, manager LVS Used Trucks, aan.

Naast de nieuwe locatie van LVS Used Trucks, is ruim een jaar eerder het nieuwe pand geopend van Renault & Volvo Trucks dealer LVS Trucks, beide onderdeel van de LVS-groep.

Het pand dat LVS Used Trucks in Zwaag gaat verlaten, wordt herontwikkeld voor een nieuwe tak binnen de groep: LVS Bedrijfswagens. Hier kunnen klanten uit heel Nederland straks terecht voor een ruime voorraad Renault bedrijfswagens en bestelwagens op maat. Het nieuwgebouwde, online platform is recent al live gegaan, lvsbedrijfswagens.nl.

Medio december verwacht LVS Used Trucks te verhuizen naar de Brailleweg 6 te Leeuwarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer