MAN Duiven en Apeldoorn servicepartners van Kraker Trailers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

MAN Duiven en Apeldoorn servicepartners van Kraker Trailers

MAN Nederland Dealer (MND) vestigingen Duiven en Apeldoorn zijn sinds 1 april servicepartners van Kraker Trailers.

Sinds 1 april 2020 kunnen Kraker-klanten in beide MND-vestigingen terecht voor onderhoud en reparatie aan hun schuifvloertrailers. Ook voert MND keuringen aan de voertuigen uit. Bedrijfsleider Cor Pastoor en Kraker Trailers zijn geen onbekenden van elkaar. Pastoor stond jaren geleden aan de wieg van de nieuwe verhuur- en verkooptak van Kraker voor de Nederlandse markt. Toen zij zelfstandig die activiteiten konden uitvoeren, maakte hij de overstap naar MAN, maar de contacten bleven. Cor Pastoor weet volgens Kraker Trailers als geen ander welke servicebehoefte een schuifvloertrailer heeft en zag daarin een kans voor beide merken om elkaar te versterken.

Cor Pastoor

“Door de kwaliteit van onze MAN-voertuigen is de onderhoudsinterval lager geworden. Dat betekent dat we ook ruimte hebben om onze bestaande klanten op andere gebieden ondersteuning te bieden, maar ook een nieuwe groep service kunnen geven, zoals schuifvloergebruikers. MAN is een sterk merk met een goede naam en wij zien bij Kraker hetzelfde niveau. Bovendien biedt MND met de geografisch strategische ligging van onze werkplaatsen in Duiven en Apeldoorn een perfecte aanvulling op het bestaande servicepartnernetwerk van Kraker”, vertel Cor Pastoor tijdens een gesprek in de Axelse fabriek van Kraker.  

Dat hij daar was, was geen toeval. Hij reisde met een groep van vier MAN-monteurs af naar het Zeeuwse Axel voor de intensieve training die Kraker biedt aan nieuwe servicepartners. Cor Pastoor ging mee naar Axel om met eigenaar Jan de Kraker de puntjes op de i te zetten met betrekking tot de samenwerking en zelf ook op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

“Deze training is belangrijk voor onze monteurs”, aldus Pastoor. “Onze mensen zijn al hoog opgeleid en hebben een bepaald niveau. En dit vullen ze nu aan met kennis over Kraker-voertuigen en het schuifvloersysteem.” Beide MND-vestigingen beschikken over een zeer uitgebreide servicewerkplaats, die ze uitbreiden met een startkit met Kraker-onderdelen. Dat betekent dat MND de meest voorkomende onderdelen op voorraad heeft, plus alle kennis en apparatuur om de werkzaamheden uit te voeren. Zo’n samenwerking van twee sterke merken kan de klanten alleen maar ten goede komen en zowel MND als Kraker gaan dit partnerschap dan ook met alle vertrouwen en veel enthousiasme aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer