Melis Logistics bestelt 26 nieuwe Volvo’s • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Melis Logistics bestelt 26 nieuwe Volvo’s

Volvo Trucks dealer Harbers Trucks levert in 2022 en 2023 maar liefst 26 nieuwe Volvo’s aan logistiek dienstverlener Melis Logistics uit Duiven. Het gaat om modellen uit de totale range, dus FE, FL, FM en FH.

“Volvo Trucks is al jarenlang trouwe partner van Melis. Zij zijn uitgegroeid tot grootste fabrikant van zware trucks in Europa. Wij zijn dan ook trots om partner te zijn van deze organisatie. Zij helpen ons tenslotte al jaren met toekomstbestendige investeringen. Deze keer gaat het om 26 trucks in de verschillende modellen: FH, FM, FE en FL. Stuk voor stuk zijn de trekkers voorzien van alle luxe, comfort en kwaliteit wat een chauffeur zich maar kan wensen. De vrachtwagens zijn geoptimaliseerd met een breed scala aan toepassingen, zoals I Park cool, een magnetron en om niet te vergeten een flat screen voorbereiding. We hebben gekozen voor een luxe mediapakket, dat wil zeggen dat iedere trekker een dodehoekcamera aan passagierszijde heeft, over LED verlichting beschikt en een uitgebreid spuitniveau in blanke lak draagt. Op deze manier kunnen ook chauffeurs comfortabel, maar veilig de weg op met deze superbetrouwbare vrachtwagens.

Onze chauffeurs zijn van onschatbare waarde en verdienen dan ook het allerbeste. Onze nieuwe trucks helpen onze chauffeurs om nog veiliger te werken, want veiligheid gaat voor alles. Wij vinden het belangrijk dat onze gedreven en gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs van alle gemakken voorzien zijn, daarbij hoort een veilige truck, maar ook een veelzijdige opleiding. Melis biedt zijn chauffeurs rijlessen waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen: laden, lossen, omgaan met klanten en het afhandelen van documenten. Kortom: wij vinden het belangrijk dat iedereen lachend aan zijn of haar werkdag begint en ook weer vrolijk naar huis gaat. Wanneer er net zoveel diesel door de nieuwe, efficiënte trucks stroomt als bij onze chauffeurs door de aderen, zijn wij daarvan overtuigd”, aldus Melis op haar website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer