Samenwerking Den Engelsen Verhuur en Kuijpers Rental • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Den Engelsen Verhuur en Kuijpers Rental

Onder de naam Den Engelsen Verhuur heeft Den Engelsen Bedrijfswagens haar activiteiten onlangs uitgebreid met verhuur van bestelwagens en trucks. De verhuur van bestelwagens wordt in eigen beheer verzorgd, voor truckverhuur is nu een samenwerking aangegaan met Kuijpers Rental in Tilburg.

Michel den Engelsen

Eerder had Den Engelsen Bedrijfswagens haar activiteiten al uitgebreid met Den Engelsen Top Used, gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte trucks en bestelwagens. “Uitgangspunt bij zowel Top Used als bij Den Engelsen Verhuur is een nog completere partner kunnen zijn voor onze klanten”, aldus directeur-eigenaar Michel den Engelsen, die eraan toevoegt dat de samenwerking met Kuijpers Rental daar perfect op aansluit.

Met Den Engelsen Verhuur kan Den Engelsen Groep haar klanten ook voorzien in tijdelijke oplossingen. Bestelwagens gaat Den Engelsen Verhuur volledig in eigen beheer verhuren, van 1 dag tot 24 maanden shortlease. Voor de verhuur van trucks wordt samengewerkt met Kuijpers Rental in Tilburg. De eerste bestelwagens rijden inmiddels en naar verwachting zal de verhuurvloot tegen het eind van dit jaar zijn gegroeid naar 75 bestelauto’s.

Als dealer van MAN en Volkswagen Bedrijfswagens, ligt het voor de hand dat het merendeel van de verhuurvloot bestaat uit VW’s Caddy in verschillende uitvoering, VW’s Transporter met enkele en dubbele cabine, diverse Crafters en MAN TGE bestelwagens en bakwagens met laadklep. Als dealer van MAN en VW Bedrijfswagens, kan Den Engelsen optimaal inspelen op de wensen van de klant en ook in de verhuur precies de juiste voertuigspecificaties leveren. Hoewel de verhuuractiviteiten evenals Den Engelsen Top Used worden gecoördineerd vanuit de vestiging in Nijmegen, kan de klant bij alle vestigingen van Den Engelsen Bedrijfswagens terecht voor het huren van bestelwagens en trucks.

Voor de verhuur of shortlease van trucks is Den Engelsen Verhuur een samenwerking aangegaan met Kuijpers Rental, onderdeel van Kuijpers Group in Tilburg. Kuijpers Rental heeft zich sinds de oprichting in 1998 gespecialiseerd in de flexibele invulling van wagenparken, of dit nu voor één dag verhuur of 36 maanden full service lease is. “Kuijpers Rental kan snel schakelen en ziet het als haar voornaamste taak om de klant volledig te ontzorgen. Ook bij Kuijpers, net als Den Engelsen een familiebedrijf, geldt afspraak is afspraak en de klant is koning. Een instelling die volledig aansluit op de onze”, zegt Michel den Engelsen.

Kuijpers Rental verhuurt trekkers, bakwagens, koelwagens tot opleggers, in diverse specificaties en van diverse merken. “Bij de samenwerking met Den Engelsen Verhuur ligt de nadruk vanzelfsprekend primair op MAN trucks. Inmiddels zijn de eerste 16 MAN TGX trekkers afgeleverd en er zijn nog 11 TGX trekkers en 10 TGM bakwagens onderweg”, aldus Bart Kuijpers, directeur-eigenaar Kuijpers Group, die eraan toevoegt dat de samenwerking tussen Den Engelsen Verhuur en Kuijpers Rental een belangrijke versterking van de verhuurmarkt in Zuid-Oost Nederland betekent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer