Sent Waninge doet enkel nog schadeherstel voor trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Sent Waninge doet enkel nog schadeherstel voor trucks

Wensink Schade neemt met ingang van komende maandag 17 januari alle personenwagenactiviteiten voor schadeherstel in Hoogeveen over van Sent Waninge. De werkzaamheden worden geïntegreerd in de Wensink Schade vestiging in Hoogeveen. Met de overname is continuïteit gewaarborgd voor medewerkers en klanten van Sent Waninge.

De overdracht van de schadeherstelactiviteiten voor personenwagens volgt na de overname van Sent Waninge door Bakker Bedrijfswagens. Hierdoor heeft Sent Waninge besloten zich verder te specialiseren in schadeherstel voor trucks en te stoppen met schadeherstel voor personenwagens. De activteiten voor personenwagens worden vanaf 17 januari overgenomen door Wensink Schade. Dit past binnen de strategie en toekomsplannen van Wensink Automotive om met Wensink Schade te groeien. Met de overname is continuïteit voor alle klanten van Sent Waninge gewaarborgd. De werknemers van de afdeling personenwagenschade komen bij Wensink Schade in dienst. Zowel Sent Waninge Autoschade als Wensink Schade zijn lid van schadeketen A.A.S. en zijn gewend conform dezelfde kwaliteitsstandaard te werken. Hierdoor verwacht men een probleemloze overdracht van medewerkers en werkzaamheden.

Wensink Schade is een gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf voor personen- en bedrijfswagens. Als lid van schadeketen A.S.S. is Wensink Schade FOCWA Standaard 2 gecertfcieerd. Dit betekent dat men zowel reguliere schade als meer complexe schadegevallen snel en professioneel kan herstellen. Op de werkzaamheden geeft het autoschadeherstelbedrijf van Wensink Automotive dan ook vier jaar garantie. Wensink Schade beschikt over drie grote vestigingen in Hoogeveen, Apeldoorn en Groningen waarmee zij, in combinatie met een fijnmazig dealernetwerk, heel Noordoost-Nederland bedienen. Dankzij de meest geavanceerde apparatuur, moderne technieken en gespecialiseerde medewekers zijn klanten weer snel onderwerg.

Door de overdracht van de activiteiten verstevigt Wensink Schade haar positie als multifunctioneel schadeherstelbedrijf in Noordoost-Nederland. De vestiging in Hoogeveen groeit met de overname naar achttien medewerkers. Directeur Wensink Schade Erwin Renkema: “Met deze overname creëren we een nog stabielere basis voor een gezond schadeherstelbedrijf en een versterking van ons netwerk. De omvang van ons bedrijf maakt ons slagvaardiger naar de toekomst toe.”

Wensink Schade is onderdeel van Wensink Automotive zorgt er al ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.300 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meerdere merken worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer