Ga naar hoofdinhoud

Simons en Visser nieuwe dealers voor LeciTrailer

De Spaanse opleggerfabrikant LeciTrailer heeft twee nieuwe dealers voor Nederland aangesteld. Het zijn Simons Trailer Service uit Echt en Visser Trailer Service uit Uithoorn. Beide bedrijven maken deel uit van het European Trailer Care netwerk.

Simons European Trailer Care is in 1998 opgericht door Denny Simons. Het is een innovatief en dynamisch familiebedrijf dat momenteel 30 medewerkers in dienst heeft op twee locaties, in Echt en Eindhoven. Ze beschikken over 12 volledig uitgeruste serviceplaatsen voor veel soorten voertuigen.

Visser European Trailer Care heeft in Uithoorm een verkoop- en reparatiefaciliteit van 8.000 m², waarvan 1.800 m² overdekt, met 16 volledig ingerichte serviceplaatsen voor de reparatie van opleggers en trucks, en een andere faciliteit in Aalsmeer, met 3 serviceplaatsen. Momenteel zijn er 18 medewerkers in dienst.

De twee bedrijven hebben volgens LeciTrailer een uitstekende reputatie in de markt, vullen elkaar perfect aan en zullen LeciTrailer een dekking bieden in heel Nederland. Ze hebben bovendien het voordeel dat ze 24 uur per dag en 7 dagen per week service verlenen, wat direct van invloed is op een betere service aan de klanten van het merk in het advies en de marketing van trailers en opleggers, onderhoud, after-sales service, de verkoop van reserveonderdelen en allerlei soorten reparaties.

Met deze samenwerkingsovereenkomst heeft Lecitrailer zich tot doel gesteld om te blijven groeien op de Nederlandse markt, waar het erin geslaagd is om meer dan 150 eenheden per jaar op de markt te brengen dankzij het hoge niveau van maatwerk van de door haar geproduceerde aanhangwagens en opleggers.

Tot op heden was Lecitrailer op de Nederlandse markt vertegenwoordigd door Gomes Trucks, maar dat heeft vanwege de COVID-19 pandemie besloten zich uitsluitend te gaan richten op vrachtwagens en niet langer op getrokken materieel.

Vorig jaar maakte TTM.nl kennis met de LZV-configuratie van LeciTrailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer