TB TTS introduceert speciale Used editie DAF XF480 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TB TTS introduceert speciale Used editie DAF XF480

DAF Trucks dealer Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service (TB TTS) is Used Truck Dealer 2020 en dat viert de truckdealer met een speciale versie van een gebruikte XF, de #2.

De #2 Edition is een DAF XF van de Pure Excellence Generatie oftewel Euro 6 Type 2.

Met de #2 Edition wil TB TTS  deze DAF letterlijk een tweede leven geven. De stijlvolle striping maakt meteen duidelijk dat om een Nederlandse truck gaat; en het is een knipoog naar de demo striping van vroeger. Het onderscheidende ontwerp wordt ondersteund door speciaal gespoten velgen. Een ander hoogtepunt is het interieur van de #2 Edition. Het interieur is onder andere voorzien van een Xtra comfort matras, Adaptive Cruise Control en een Luxury Air chauffeursstoel.

Vrachtwagens van de speciale versie XF480 #2 zijn standaard uitgerust met de nauwkeurige geautomatiseerde TraXon transmissie van DAF en de MX-13 Euro 6 motor die 483 pk levert. Natuurlijk behoren elektrische- ramen en spiegels, verstelbare lendesteunen en een armsteun aan de chauffeursstoel bij de uitrusting van deze truck. Ook de nieuwste veiligheidssystemen komen in deze DAF samen. Het Lane Departure Warning System en Predictive Cruise Control. Stel de cruise control maar in op de gewenste snelheid en uw chauffeur rijdt comfortabel naar zijn bestemming, ook wordt er juiste afstand gehouden door de Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en AEBS. Dit om de chauffeur steeds meer comfort te bieden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer