Van Dijk Culemborg Beste Volvo Trucks Werkplaats van Nederland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Dijk Culemborg Beste Volvo Trucks Werkplaats van Nederland

De klanten van Volvo Trucks hebben Van Dijk Culemborg voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste Volvo Trucks Werkplaats van Nederland. Bovendien werd Van Dijk Groep, met vestigingen in Culemborg, Woerden en Utrecht uitgeroepen tot beste Volvo-Trucks dealergroep Het onderzoek werd onafhankelijk uitgevoerd door TNS-Nipo.

“Uit de klantreacties maken we vooral op dat onze goede bereikbaarheid en onze 24-uurs service heel erg worden gewaardeerd”, zegt vestigingsmanager Han de Bruijn. “Zowel chauffeurs als klanten geven aan dat we goed meedenken en ervoor zorgen dat ze altijd snel geholpen worden en de weg weer op kunnen.”

Han beschouwt de verkiezing als een erkenning voor zijn hardwerkende team. “Ik ben er vooral trots op dat onze medewerkers deze waardering krijgen. Onze mensen staan altijd klaar en gaan ook ’s nachts de deur uit om problemen op te lossen. Het is mooi om te zien dat hun werk op deze manier gewaardeerd wordt.” Van Dijk Culemborg gaat er alles aan doen om ook volgend jaar de beste te zijn. “We mogen ons nu een jaar lang de beste werkplaats van Volvo Trucks noemen, maar ondertussen werken we elke dag hard om ons te blijven verbeteren. In het onderzoek werden hier en daar ook zaken aangegeven die we volgens klanten nóg beter kunnen doen, dus daar gaan we mee aan de slag. We willen volgend jaar namelijk weer winnen!”

Van Dijk Groep is Volvo Trucks-dealer in Woerden, Utrecht en Culemborg. Tot Van Dijk Groep behoren ook FLIQX wagenparkbeheer, TSV Trailers & Parts in Geldermalsen en Veenendaal, Van Dijk Vans in Woerden en Van Dijk Automotive in Harmelen. Van Dijk Groep werd in het klanttevredenheidsonderzoek van Volvo negen keer eerder uitgeroepen tot beste Volvo-Trucks dealer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer