Ga naar hoofdinhoud

VGTC Gorinchem uitgeroepen tot beste Volvo Trucks-werkplaats

De vestiging van Volvo Group Truck Center (VGTC) in Gorinchem is verkozen tot beste Volvo Trucks-werkplaats van Nederland.

De VGTC-vestiging in Gorinchem heeft landelijk de hoogste score gekregen voor Workshop & Parts bij het Retail Excellence (REx) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks, waaraan in totaal 46 dealervestigingen deelnamen.

Klanten zijn vooral tevreden over het personeel en de kwaliteit van de dienstverlening. “Altijd erg vriendelijk personeel, hulpvaardig en denkt met de klant mee”, aldus een van de klanten van VGTC Gorinchem.

De dealer met vestigingen in de randstad is erg trots op de prestatie. “Een fantastisch resultaat! We zijn onze klanten enorm dankbaar dat ze hun mening willen delen en natuurlijk dat ze ons zo positief beoordeeld hebben. Om de winst te vieren, hebben we onze medewerkers uitgebreid in het zonnetje gezet”, verklaart Roeland Ruygt, directeur Volvo Group Truck Center.

Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek REx, wat staat voor ‘Retail Excellence’, wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa uitgevoerd op dezelfde wijze.  Door middel van zowel telefonische als digitale interviews onderzoekt Volvo de tevredenheid van haar klanten over de dealer. Klanten geven een rapportcijfer van 1 tot en met 5. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales & Delivery en Workshop & Parts.

Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt kort hierna geënquêteerd. Het onderzoek wordt in opdracht van Volvo Group uitgevoerd door Kantar TNS. In 2021 zijn er in totaal 1.295 interviews afgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer