VIDEO - Berry van de Sande is Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Berry van de Sande is Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst

Berry van de Sande, student bedrijfstautotechniek bij het Summa College en tevens werkzaam bij Truckland in Acht heeft de titel ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst 2021’ gewonnen. Ook is Berry namens Summa Automotive winnaar van de scholenprijs Bedrijfswagentechniek.

Via digitale toetsen konden studenten in oktober deelnemen aan de voorrondes. In totaal hebben meer dan 1200 studenten van meer dan 37 verschillende scholen deelgenomen. Na wekenlange voorrondes en een spannende halve finale, vond afgelopen dinsdag 9 maart de finale plaats.

De finalisten kregen in de live finale vijf technische vraagstukken voorgeschoteld die zij ter plaatse moesten oplossen. Opdrachten die tijdens de finale aan bod kwamen waren onder meer diagnose stellen, EGR klep, CAN-storing en een opdracht met de computer.

Summa studenten Berry van de Sande en Thomas Hidding behaalden respectievelijk de eerste en tweede plaats in de categorie ‘Beste bedrijfsautotechnicus van de toekomst’. Student Ralph van den Boorn eindigde ook op het podium met zijn derde plaats in de categorie ‘Beste Autotechnicus van de toekomst’

De verkiezingen Bedrijfsautotechnicus en Autotechnicus van de Toekomst werden georganiseerd door vakblad AMT. Bekijk hieronder de gehele finale terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer