Volta Trucks zoekt locaties voor haar dealers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Volta Trucks zoekt locaties voor haar dealers

Volta Trucks neemt haar marktentree in Europa zeer serieus, heeft inmiddels 2.500 pre-orders op zak en is op zoek naar locaties waar het haar ‘Truck as a Service’ dealerschappen kan gaan vestigen. Dus wie nog een geschikt pand heeft leegstaan of een stuk grond heeft braakliggen….

Deze belangrijke fase in de ontwikkeling van het bedrijf op de markt komt kort na de aanwerving van Business Development Mangers om klanten te bedienen in de Europese startsteden van Volta Trucks: Londen, Parijs, Madrid en Milaan, en in de grootstedelijke regio’s Rijn-Ruhr en Randstad.

Volta Trucks richt zich op locaties in ontwikkeling of op greenfields op specifieke locaties in de buurt van de activiteiten van haar klanten en onderzoekt locaties van 10.000 en 15.000 vierkante meter. In Londen zoekt Volta Trucks in de driehoek M3 / M4 / M25, terwijl in Parijs de focus ligt op de voorstad Gennevilliers, en tussen Saint Denis en Nanterre. In Milaan is de aandacht gericht op de luchthaven Linate. Het bedrijf verkent ook gebieden in Madrid, Rijn-Ruhr, en Randstad.

De zoektocht naar permanente faciliteiten volgt op de presentatie van de Volta Zero op verschillende Britse en Europese locaties, waaronder Parijs, Madrid, Barcelona, Milaan, München, Frankfurt, Londen en recentelijk Nederland. Tijdens de Europese tournee zijn meer dan 1.000 individuele klantdemonstraties van de Volta Zero uitgevoerd, wat heeft geleid tot meer dan 2.500 pre-orders met een orderwaarde van meer dan 600 miljoen trucks.

Het team van Business Development Managers, bestaande uit Michaela Pellegrino en Ileana Centorame (Italië), William Carlsson en Chris Heddle (VK), Maxime Hourquin (Spanje), Anthony Buron (Frankrijk) en Celina Mittelsten Scheid (Duitsland), werkt al samen met prospects en klanten om hen te helpen bij de migratie naar volledig elektrische bedrijfsvoertuigen en bij het CO2-vrij maken van hun wagenpark. In Nederland is er nog geen business development manager gevonden.

Casper Norden, Chief Fleet Solutions Officer van Volta Trucks en verantwoordelijk voor de implementatie van het Truck as a Service-aanbod van het bedrijf, zei: “We hebben klanten in onze Europese startsteden al met succes kennis laten maken met de Volta Zero, waar we meer dan 1.000 demonstraties hebben gegeven en als gevolg daarvan meer dan 2.500 voorbestellingen hebben gedaan. Om onze doelstellingen te bereiken en zo snel mogelijk volledig elektrische trucks op grote schaal op de weg te brengen, zijn we nu overgegaan naar de volgende fase van onze expansie en zijn we actief op zoek naar een permanent onderkomen in elk van onze lanceringslocaties. Deze faciliteiten zullen ons merk duidelijk overbrengen aan onze klanten en dienen als pre-sales en Truck as a Service aftersales faciliteiten, ter ondersteuning van het onderhoud van de voertuigen die bij de klanten zullen rijden. Deze centra zijn een belangrijk onderdeel van onze strategie om volgend jaar de eerste Volta Zero voertuigen op de weg te hebben.”

Wie een idee heeft voor Volta Trucks kan contact opnemen met Guillaume David, guillaume.david@voltatrucks.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer