Ga naar hoofdinhoud

Wensink sluit zich aan bij Max-Repair

Wensink Automotive heeft onlangs een contract afgesloten als agent van het internationale schadeherstelnetwerk Max-Repair. Hiermee maakt Wensink Automotive als een van de grootste Mercedes Benz Truck dealers in Nederland gebruik van de heavy duty schadeherstel dienstverlening  voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel van Max-Repair.
wensink
Max-Repair op haar beurt versterkt hiermee nog eens extra haar merkonafhankeliijke dienstverlening  door de reeds aanwezige kennis en kunde rondom het Truckmerk Mercedes Benz  verder uit te breiden met de aanwezige know how binnen Wensink Automotive.

Evert Stigter , after sales directeur bij Wensink Automotive wijst op de stijgende complexiteit van schadeherstel bij met name trucks en personenvervoer (bussen ). Zowel nieuwe chassis materialen als kunststof toepassing vragen bij schadeherstel om vakmanschap en up-to- date kennis. Peter Spit , after sales directeur Noord bij Wensink Automotive vult Stigter aan: “Max-Repair beschikt over het niveau en de know-how die wij als organisatie voorstaan en continue borgen. Ook het netwerk  van onze onderlinge werkplaatsen sluit prima aan, dus de fit was ook daar snel gevonden. Nog meer dan voorheen kunnen wij nu samen met Max-Repair de schadelast van menig wagenpark verder verlagen én beheren. Al onze medewerkers zijn de afgelopen periode intensief geïnformeerd door het schadeherstel team van Max-Repair. De zomerperiode hebben we hiervoor goed benut. Tevens zijn al onze recepties duidelijk als Max-Repair agentschap voor onze relaties herkenbaar. De samenwerking start officieel per 1 oktober.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer