Arjen Kraaij deputy CEO bij TIP Trailer Services • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Arjen Kraaij deputy CEO bij TIP Trailer Services

TIP Trailer Services benoemt Arjen Kraaij tot Deputy CEO, met ingang van 1 januari a.s.. Dit is het vervolg op de succesvolle overnames en integraties van twee grote leasemaatschappijen in Europa en Canada, waardoor TIP zich goed heeft gepositioneerd voor de toekomst.

Kraaij  heeft sinds 2017 succesvol de functie van Chief Commercial Officer bij TIP Trailer Services vervuld. Hij heeft 23 jaar ervaring in de industrie en meerdere functies bekleed, van commercie tot asset management, met een steeds grotere verantwoordelijkheid. Arjen Kraaij beschikt aan een schat aan kennis in alle facetten van de industrie.

Arjen Kraaij

“Arjen heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van TIP en ik ben trots dat ik deze promotie tot Deputy CEO mag aankondigen. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij TIP samen zeer succesvol verder kunnen laten groeien in de toekomst”, aldus Bob Fast, President en CEO van TIP Trailer Services.

De ervaring welke Arjen Kraaij heeft opgedaan door in alle regio’s te werken, in combinatie met de relatie welke hij met leveranciers en klanten heeft opgebouwd, biedt hem volgens TIP een solide basis om de dagelijkse leiding op zich te nemen.

“Ik ben vereerd en kijk ernaar uit deze nieuwe functie te vervullen en nauw samen te werken met alle regionale VP’s om het bedrijf in de toekomst sterk te laten groeien”, aldus Arjen Kraaij. Hij heeft een MBA van de Erasmus Universiteit op zak, is sinds 2006 lid van de European Transport Board, en blijft werkzaam op het hoofdkantoor van de TIP Group in Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer