Ga naar hoofdinhoud

DAF is op zoek naar Europa’s allerbeste werkplaatsteam

Een eersteklas truck verdient eersteklas service. Daarom moedigt DAF Trucks zijn monteurs en serviceteams aan om het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de ‘Technician of the Year’ en daaropvolgend ‘Service Team of the Year’ competitie begint DAF de zoektocht naar Europa’s allerbeste werkplaatsteam.

De nationale Technician of the Year challenge wordt de komende maanden in achttien landen gehouden. Monteurs van alle DAF-dealers en -servicepunten in heel Europa kunnen meedoen aan de competitie. De nationale winnaars strijden vervolgens samen met hun eigen service adviseur om de titel ‘European Service Team of the Year’. Die wedstrijd vindt in februari plaats.

DAF European Technician of the Year

“Professionele werkplaatsmonteurs zijn van onschatbare waarde. Daarom organiseert DAF elke twee jaar een Technician of the Year-competitie”, stelt Albert Florijn, Director Dealer Workshop Services bij DAF. “De hightech trucks van DAF zijn de beste en meest efficiënte op de markt. Ze combineren de nieuwste ultra-schone aandrijflijntechnologieën met toonaangevende digitale systemen. Om aan deze prachtige trucks te kunnen werken, moet je als technicus over uitgebreide en diepgaande technische kennis beschikken.”

Een DAF werkplaatsmonteur werkt nauw samen met de serviceadviseur. Ze zijn allebei verantwoordelijk voor de communicatie met de klant. Florijn: “Bij inname van de truck in de werkplaats is communicatie erg belangrijk. Duidelijke en vriendelijke communicatie is een vaardigheid die vaak over het hoofd wordt gezien, maar waar we bij DAF veel waarde aan hechten. Het leveren van uitstekende service en kwaliteit schuilt in de aandacht die je geeft aan zelfs de kleinste details.”

De ‘National Technician of the Year’-competities worden de komende maanden in verschillende landen in Europa georganiseerd. De ‘Service Team of the Year’ finale wordt in februari 2024 gehouden op de hoofdvestiging van DAF in Eindhoven.

Eén reactie op “DAF is op zoek naar Europa’s allerbeste werkplaatsteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer