Ga naar hoofdinhoud

DAF vernieuwt dealerschap in Brazilië

DAF Somafertil Caminhões heeft haar dealerschap in Uberlândia (MG) in Brazilië vernieuwd. Dit om klanten in de regio beter van dienst te zijn en de dienstverlening uit te breiden. Het vernieuwde pand vervangt het pand dat Somafertil Caminhões al had in Uberlândia.

Het nieuwe dealerschap is voorzien van meer kamers voor verkoopadviseurs, een grotere opslagcapaciteit voor reserve-onderdelen en een grotere rustruimte voor chauffeurs. Dit alles moet zorgen voor een betere verkoop- en aftersaleservaring.

“We versterken ons netwerk, met een sterke focus op aftersales, en de concessiehouder van Uberlândia voldoet aan deze doelstelling. De Somafertil Group is een partner die bij ons is sinds het begin van de activiteiten van het merk en is zeer strategisch voor de groei van ons marktaandeel in de staat Goiás en in de Triângulo Mineiro ”, zegt Adcley Souza, Dealer Development Director bij DAF Caminhões .

De concessiehouder beschikt tevens over een patio van circa 5.000 m², acht snelserviceboxen. Het dealerschap heeft ook een volledige service voor wiel-, naaf- en asreparaties.

“Op deze nieuwe plek verwachten we dat onze klanten zich comfortabeler en meer welkom voelen, plus dat we ze kwaliteitsservices kunnen aanbieden. Dit is het tweede DAF-dealerschap van de Groep, dat al actief is in de segmenten landbouw, premium auto’s en agribusiness “, benadrukt Danilo Ferreira, commercieel manager van Somafertil Caminhões.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer