ICTS lijft Visser ETC en VTS Aalsmeer in • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ICTS lijft Visser ETC en VTS Aalsmeer in

Vanaf dit nieuwe jaar maken Visser European Trailer Care gevestigd in Uithoorn en VTS Aalsmeer gevestigd in Aalsmeer, Nederland, deel uit van ICTS. Beide werkplaatsen zijn gespecialiseerd in het onderhouden, herstellen en APK keuren van diverse soorten trailers, vooral koeltrailers en trailers voor de luchtvracht industrie. Beide werkplaatsen stellen samen zo’n 15 tal medewerkers te werk. De kwaliteit, ervaring en expertise van hun monteurs en medewerkers is alom bekend.

Dirco Visser, eigenaar/manager die de twee werkplaatsen verder zal leiden: “ICTS is de juiste haven om zowel Visser European Trailer Care als VTS Aalsmeer verder te ontwikkelen.” Joop Roijakkers, vice president Rental bij ICTS voegt daaraan toe: “Ook voor de verhuur is deze acquisitie belangrijk. Visser European Trailer Care wordt nu ook een depot vanwaar ICTS-opleggers afgehaald en teruggebracht kunnen worden.”

Dirco Visser (links) en Joop Roijakkers

De bestaande namen en logo’s van de bedrijven worden omgedoopt naar ICTS Services Uithoorn en ICTS Services Aalsmeer. Dit om de link tussen services en verhuur nog te versterken.

ICTS is een dienstverlenend bedrijf voor verhuur en service van trailers, met vestigingen in Nederland, België, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer