Simon Loos neemt Autospuiterij Nico Mooij over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Simon Loos neemt Autospuiterij Nico Mooij over

Logistiek dienstverlener Simon Loos neemt per komende donderdag Autospuiterij Nico Mooij uit Opmeer over. Al decennia lang is dit bedrijf de vaste partner op het gebied van spuit- en schadeherstelwerkzaamheden van het wagenpark van Simon Loos. “Een logische stap in de visie van de onderneming”, aldus COO Simon Loos.

“De wederzijdse afhankelijkheid tussen ons is groot. Nico Mooij is al jaren een belangrijke schakel in onze dienstverlening en andersom zijn wij hun allergrootste klant. Na de fusie met Peter Appel Transport is ons wagenpark verdubbeld. Met deze stap borgen wij de flexibiliteit en kosten van deze schakel.

Simon Loos (l.) neemt symbolisch de verfspuit in ontvangst van Nico Mooij (r.)

Met deze overname beschikt Simon Loos nu, naast een eigen garage en wasstraat, ook over een eigen moderne truckspuiterij met 8 gekwalificeerde medewerkers, die werken volgens de nieuwste technieken en huidige milieu-eisen. Het bedrijf gaat verder onder de naam Simon Loos Truckspuiterij.

Nico Mooij: “Voor Ingrid en mij is het belangrijk dat wij ons bedrijf toekomstbestendig achterlaten en dat onze mensen goed terecht komen. Door de nauwe samenwerking zijn zij nu al een beetje Simon Loos, dus daar maken wij ons absoluut geen zorgen over.”

Autospuiterij Nico Mooij heeft jarenlang ervaring in het verrichten van spuit- en plaatwerk en repareren van grootmaterieel. Het bedrijf is sinds het spuiten van de eerste auto in 1979 voortdurend meegegroeid met Simon Loos. De twee bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan qua serviceverlening, flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid.

Simon Loos ontzorgt dagelijks de logistiek van veel aansprekende bedrijven en merken in food retail en foodservice. In haar ruim tachtigjarig bestaan is de organisatie uitgegroeid tot een vooraanstaand logistiek dienstverlener op het gebied van Transport, Warehousing, Co-packing en Consultancy. Als familiebedrijf zitten duurzaamheid en innovatie in het DNA, wat samen met de kenmerkende hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid al jaren zorgt voor een mooie plek in de logistieke top-20.

Sinds 2021 is het bedrijf gefuseerd met Peter Appel Transport waardoor een organisatie is ontstaan met ruim 3.000 medewerkers en 1.400 voertuigen, verdeeld over meer dan 60 standplaatsen in heel Nederland. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Simon Loos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer