Truck & Trailer neemt werkplaatsactiviteiten RMOtive over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Truck & Trailer neemt werkplaatsactiviteiten RMOtive over

Per 1 juli a.s. neemt Truck & Trailer alle werkplaatsactiviteiten van RMOtive over. De werkzaamheden worden geïntegreerd in de Truck & Trailer vestiging in Lochem. Met de overname is continuïteit gewaarborgd voor medewerkers en klanten van RMOtive.

De overdracht van de werkplaatsactiviteiten volgt na een lange periode waarin RMOtive en Truck & Trailer Lochem intensief hebben samengewerkt. Beide bedrijven hebben veel kennis en ervaring op het gebied van wagenparkonderhoud en Rijdende Melkontvangst (RMO). Dit transport vraagt om specialisten die precies weten waar de voertuigen, het getrokken materieeel en bijvoorbeeld de monstername apparatuur aan moeten voldoen. Veranderingen van inzichten, technieken en noodzakelijke investeringen in de toekomst, heeft RMOtive doen besluiten om een solide overnamepartner te zoeken. Dankzij de bestaande samenwerking met Truck & Trailer Lochem, was die snel gevonden. Met de overname is continuïteit voor alle RMOtive klanten gewaardborgd. Naast de bedrijfsactiviteiten, neemt Truck & Trailer ook de werknemers over.

Door de overdracht van de werkplaatsactiviteiten van RMOtive verstevigt Truck & Trailer haar positie als multimerk werkplaats voor service en onderhoud van trekkers, opleggers en RMO-pompinstallaties. De Truck & Trailer vestiging in Lochem is officieel Magyar-dealer en daardoor bekend met RMO-techniek. Melktransport is een belangrijke sector in Nederland en België. Door de overname wordt Truck & Trailer marktleider in beide landen. Manager Truck & Trailer Lochem Alfons Duteweert: “Met deze overname creëeren we een nog stabielere basis voor een gezond truck en trailerbedrijf, een versterking van ons netwerk en een verbetering van onze dienstverlening  naar klanten in de Rijdende Melkontvangst. We zijn enorm trots dat de specialistische kennis van RMOtive aan ons bedrijf wordt toegevoegd. Anderzijds hebben we zelf ook veel ervaring met RMO-technieken en is deze stap eigenlijk niet meer dan logisch. Bovendien hebben we als Truck & Trailer veel te bieden. De omvang van ons bedrijf maakt ons stabiel en slagvaardig naar de toekomst toe. Er ontstaat een modern RMO-servicenetwek dat nog beter in staat is om aan de mobiliteitsvraagstukken van onze klanten te voldoen.”

Vijf jaar gelden startte Wensink met het initiatief Truck & Trailer vanuit de filosofie van totale ontzorging en one-stop-shopping. Naast reparatie en onderhoud behoren ook verkoop, verhuur, lease en onderdelenvoorziening tot de kernactiviteiten. Voor de inzet in Rijdende Melkontvangst en Bulktransport heeft Truck & Trailer gespecialiseerde en getrainde monteurs in dienst die met de nieuwste technieken uit de voeten kunnen.

In 2014 werd, kort na het wegvallen van Cosmo Trucks, RMOtive opgericht door Transport Groep Gelderland en Germo Logistiek. RMOtive verzorgt het onderhoud en de reparaties van het complete wagenpark van Transport Groep Gelderland en Germo Logistiek. Ook is RMOtive servicepartner van Friesland Campina voor onderhoud en reparatie van haar datasystemen en monstername apparatuur. Per 1 juli 2021 worden alle activiteiten overgedragen aan Truck & Trailer Lochem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer