Zarges zorgt voor klimmaterialen in werkplaats • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Zarges zorgt voor klimmaterialen in werkplaats

Werkzaamheden aan bussen, vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen worden vaak uitgevoerd onder omstandigheden die speciale veiligheidsmaatregelen vereisen. Zarges brengt in hoogte verstelbare werkbordessen en klimmaterialen op de markt voor onderhoud aan wegvoertuigen. Deze producten helpen monteurs en onderhoudstechnici bij het minimaliseren van ongevallen.

Na intrede in de luchtvaart en het spoorvervoer breidt Zarges zijn aanbod uit naar het wegsegment. De belangrijkste innovatie: het bedrijf biedt nu ook apparatuur aan die de toegang tot de laadruimte van een vrachtwagen vereenvoudigt. Dit is in antwoord op het groeiende bewustzijn van de noodzaak om de veiligheid van vrachtwagenchauffeurs te verbeteren. Deze mobiele onderhoudsplatforms kunnen gemakkelijk door één persoon worden verplaatst en bediend dankzij de lichtgewicht aluminium constructie en de mogelijkheid om het platform in hoogte te verstellen.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om de juiste oplossing voor hun behoeften samen te stellen uit een breed scala aan platformtrappen, front- en dakwerkbordessen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de online configurator of kan er contact worden opgenomen met het lokale Zarges-verkoopkantoor voor advies op locatie. Alle producten kunnen worden aangepast aan de afmetingen van het te onderhouden voertuig, zonder dat dit leidt tot lange levertijden. Zarges zorgt er ook voor dat deze producten voldoen aan de normen EN 14122, EN 131-7 en EN 1090.

“Flexibele en veilige toegang tot elk deel van een bedrijfsvoertuig is een vereiste om ervoor te zorgen dat onderhoud of routinewerkzaamheden vlekkeloos kunnen worden uitgevoerd en om ongevallen op de werkplek te voorkomen”, zegt Joost Knapen, hoofd marketing en productmanagement van Zarges. “We putten uit onze decennialange ervaring om kostenefficiënte oplossingen te realiseren die het hoogste niveau van veiligheid bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer