Rietveld lanceert Efficio3 Mobile 4G boordcomputer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rietveld lanceert Efficio3 Mobile 4G boordcomputer

Deze maand introduceert ICT-leverancier Rietveld de Efficio3 Mobile 4G. Deze mobiele versie van de Efficio3 boordcomputer is nu standaard uitgerust met 4G internet. De Efficio3 Mobile beschikt over een interne 4G-modem met simkaart en GPS-technologie en kan eenvoudig op de voorruit worden bevestigd.

Eerder dit jaar lanceerde Rietveld al de 4G-editie van de voertuiggebonden Efficio3 boordcomputer, die in combinatie met een externe 4G-modem vast in het voertuig gemonteerd wordt en aan de CANbus van het voertuig gekoppeld kan worden ten behoeve van brandstofmanagement en rijstijlanalyse.

De Efficio3 Mobile is zowel binnen als buiten het voertuig te gebruiken en beschikt over geïntegreerde fotocamera voor het maken van foto’s bij onder andere voertuigschade of manco’s bij leveringen. Het robuuste design en de geïntegreerde 4G-modem maakt de Efficio3 Mobile ideaal om interactief en live op locatie met de backoffice te communiceren. Functionaliteiten als tracking & tracing, berichtenverkeer, activiteitenverantwoording , ordermanagement en navigatie van Garmin kunnen met de Efficio3 Mobile uitstekend worden ingevuld.

Dankzij het Android besturingssysteem kunnen externe Android-apps geïnstalleerd worden, zoals bijvoorbeeld apps ten behoeve van de digitale vrachtbrief toepassingen.

Combineer de snelheid van 4G met de Live Traffic Dienst van Garmin. Chauffeurs zijn altijd in één oogopslag volledig op de hoogte van de actuele verkeersinformatie en zullen dus altijd de meest efficiënte route kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer