Contactloos tekenen met e-CMR • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Contactloos tekenen met e-CMR

Om in deze lastige tijden beter te kunnen voldoen aan de verschillende maatregelen die van kracht zijn gedurende de COVID-19 crisis, werkt TransFollow aan verschillende oplossingen om de effecten voor gebruikers te verlichten. Daarom is nu contactloos tekenen van de e-CMR ontwikkeld.

Een van de maatregelen die door de COVID-19 pandemie bijna overal van kracht is, is om 2 meter afstand tot elkaar te bewaren. Dat is vrij lastig voor chauffeurs die elke dag veel verschillende mensen zien en hun vrachtdocumenten moet laten ondertekenen.

Om de chauffeur zo veel mogelijk te beschermen en het laad- en losproces zo eenvoudig en veilig mogelijk te laten verlopen, heeft TransFollow een nieuwe contactloze tekenmethode ontwikkeld.

Met deze tekenmethode kunnen de chauffeur, de verladende en de ontvangende partij zonder fysiek contact de digitale vrachtbrief controleren en ondertekenen. Daarbij hoeft er ook geen telefoon of ander mobiel apparaat uitgewisseld te worden en zal deze niet door verschillende handen te gaan.

De digitale vrachtbrief van TransFollow stelt alle partijen in staat om direct de informatie van de vrachtbrief te verwerken door alle betrokken partijen bij het transport. Het digitaal delen van informatie stelt de chauffeur, de verzender en de ontvanger in staat om alle informatie over het transport direct beschikbaar te hebben. Het gebruik van de eCMR van TransFollow maakt het ook mogelijk om de financiële administratie rondom het transport door te laten gaan waardoor er geen facturatie achterstand dreigt te ontstaan, omdat dit vanuit elke locatie gedaan kan worden zonder uitwisseling van de papieren vrachtbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer