Curfs Logistics kiest nieuw WMS van Boltrics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Curfs Logistics kiest nieuw WMS van Boltrics

Een half jaar geleden was Curfs Logistics nog met Logistiek Limburg aanwezig op Transport Logistic München, ’s werelds grootste transport- en logistiek beurs, om te laten zien dat Limburg dé logistieke hotspot van Europa is. Een boodschap passend bij de ambitie, prestaties en omvang van Curfs Logistics. Gepaard met deze toekomstvisie stapte Curfs Logistics af van hun maatwerk warehouse oplossing en werd de keuze gemaakt voor de oplossing van Boltrics.

In 1961 startte Curfs Logistics als familiebedrijf. Waar destijds voornamelijk gefocust werd op het vervoeren van fruit en melk, heeft Curfs zich anno 2020 ontwikkeld tot een full service logistiek dienstverlener. De combinatie van transport, fysieke distributie, warehousing en Value Added Logistics heeft ervoor gezorgd dat de organisatie zich kan onderscheiden door een compleet logistiek dienstenpakket aan te bieden. Een van de beloftes bij het zogeheten ‘Curfs All-in-one’ is een 24/7 (real time) inzicht in de voorraad. Vanzelfsprekend is hier een stabiel en kwalitatief sterk WMS voor nodig.

De afgelopen jaren maakte Curfs Logistics gebruik van een maatwerk systeem om de voorraad te managen in hun ruim 35.000 m2 grote magazijn. Om te kunnen doorgroeien en de ambities na te streven, is er gekozen voor de 3PL Dynamics oplossing van Boltrics. “We hebben gekozen te investeren in een branche breed gedragen oplossing die mee kan groeien met onze organisatie en ons up-to-date ondersteunt richting de toekomst”, aldus  Stan Bormans en Ryan Ploemmen – Warehousemanagers. Met modules als Cycle Counting en het EDI-platform DataHub, die vanzelfsprekend zijn voor het Boltrics-peloton, zet Curfs Logistics nu al de eerste stap naar die toekomst. Met het nieuwe WMS wil de logistiek dienstverlener nog meer inzetten op de strategische partnerships en zich nog meer focussen op het volledig ontlasten van haar klanten door Curfs All-in-one. Met automatische updates, nieuwe functionaliteiten, uitgebreidere rapportages en de altijd up-to-date belofte van Boltrics, wil Curfs zich met de nieuwe collectieve brancheoplossing verder ontplooien tot de Europese top.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer