Ga naar hoofdinhoud

Elemica neemt Eyefreight over

Elemica, het digitale supply-netwerk voor de productiebranche, neemt Eyefreight over, aanbieder van multimodale SaaS Transportation Management Solutions (TMS). Door deze combinatie ontstaat één internationaal logistiek en supply chain-netwerk. TMS-klanten kunnen nu ten volle profiteren van Elemica’s internationale end-to-end supply chain-netwerk, terwijl klanten van Elemica de mogelijkheid krijgen om transportmanagementcapaciteiten snel in hun supply chain te integreren.  

“Van alle SaaS TMS-oplossingen op de markt, blinkt Eyefreight uit, omdat het is ontwikkeld om snel te kunnen worden geïmplementeerd, geschikt is voor alle modi en voldoet aan de behoeften van internationaal opererende vervoersbedrijven”, aldus Rich Katz, CEO, Elemica. “Deze acquisitie maakt deel uit van onze strategie op de lange termijn om het meest uitgebreide end-to-end supply chain-platform binnen de markt aan te bieden door de combinatie van de beste SaaS-toepassingen en ons digitale supply-netwerk.”

“Klanten van Eyefreight willen het gebruik van onze TMS-oplossing intensiveren voor een snelle toegang tot een netwerk van gekoppelde vervoerders en expediteurs,” aldus Gert Jan Jansen op de Haar, CEO van Eyefreight. “Onze klanten en de markt zullen profiteren van de synergieën die wij creëren door de combinatie van Elemica’s digitale supply-netwerk voor de automatisering van de supply chain met onze Level 5 TMS-oplossing voor een betere analyse van, inkoop van en toegang tot transportcapaciteit.”

Door de toevoeging van de TMS-capaciteiten aan Elemica’s Digital Supply Network beschikken klanten over één platform voor een multinationale transportoptimalisatie, freight settlement en uitvoering. Hiermee ontstaat een uitgebreid en gekoppeld netwerk van vervoerders en aanbieders van logistieke diensten voor een verhoogde multimodale zichtbaarheid en business intelligence. Door de integratie in het digitale supply-netwerk van Elemica kunnen klanten automatiseren, samenwerken en kunnen zij de zichtbaarheid verkrijgen die zij binnen hun end-to-end supply chain-processen nodig hebben.

De voorwaarden van de transactie werden niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer