FourKites verbetert tools supply chain visibility • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

FourKites verbetert tools supply chain visibility

FourKites, het real-time supply chain visibility platform, heeft belangrijke nieuwe verbeteringen gelanceerd die verladers, transporteurs en forwarders sneller en gemakkelijker laten samenwerken om zo klanttevredenheid te verhogen, de kosten van de supply chain te verlagen en tijdige levering te verbeteren.

Met een continu toenemende vraag is supply chain visibility essentieel geworden voor moderne supply chains, en naadloze verbindingen en communicatie tussen transporteurs en verladers was nog nooit zo belangrijk. FourKites’ combinatie van snel contact tussen verladers, krachtige samenwerkingstools en de hoogste kwaliteit real-time logistieke data die de sector te bieden heeft, geeft verladers en hun forwarder/transporteur partners solide garantie voor een snelle, soepele implementatie en een snellere time to value.

Instant Messenger is er nu met uitgebreide mogelijkheden waardoor verladers direct kunnen chatten met forwarders en transporteurs. Dit geeft supply chain partners de mogelijkheid om belangrijke informatie te bekijken en te delen, en samen problemen op te lossen, in real time. Zonder het FourKites-platform te verlaten, kunnen track-and-trace- en expeditiemedewerkers, chauffeurs en magazijnpersoneel belangrijke informatie bekijken die van invloed is op zendingen en leveringen – allemaal binnen een enkele interface. Gebruikers kunnen voor welke zending dan ook documenten, foto’s en notities delen, online werkgroepen vormen en de toegang daarvan beheren.

CarrierLink, de binnen de sector meest gedownloade visibility-app voor chauffeurs, heeft nu verbeterde turn-by-turn navigatie voor een betere route-optimalisatie; mobiel inchecken; en nieuwe mogelijkheden voor het bijwerken van afspraken, het toevoegen van notities aan zendingen en het uploaden van papierwerk. De app heeft ook verbeterde mogelijkheden voor het bekijken van brandstof-stops, weegstations, locatiebeoordelingen en voorzieningen langs routes.

“Binnen ons netwerk hebben we honderden transporteurs, van koeriers tot vrachtwagenbedrijven. Bij onboarding is FourKites fantastisch geweest,” zegt Josh Dolan, VP of Global Logistics, Cardinal Health. “Ze hebben fenomenaal werk geleverd door het proces met transporteurs door te nemen en ons te helpen de kloof te overbruggen door middel van nieuwe technologieën die onboarding simpeler en sneller maken, en die de communicatie tussen Cardinal Health en onze partners verbetert.”

Dankzij het supply chain visibility platform van FourKites bespaart Duitse multinational Bayer tijd en tegelijkertijd verbetert de klanttevredenheid. De impact is dusdanig groot dat het bedrijf visibility een essentieel onderdeel heeft gemaakt van de langetermijnstrategie.

“Onze transporteurs delen iedere dag de locatiegegevens van honderden ladingen in heel Europa automatisch met ons FourKites-platform,” zegt Edmund Jager, Head of Distribution EMEA bij Bayer. “We kunnen onze producten van minuut tot minuut volgen en gedetailleerde aankomsttijden in real-time doorgeven aan onze klanten. Dit betekent dat de distributeurs aan wie wij leveren altijd op de hoogte zijn van hun voorraadsituatie en dat klanten erop kunnen vertrouwen dat wij de zaden en gewasbescherming leveren die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. We kijken ernaar uit om meer transporteurs aan te sluiten om zo onze klantgerichte aanpak te versterken.”

Verder kondigde FourKites onlangs hun industrie primeur Tracking Quality Guarantee aan. Deze zet de hoogste norm in supply chain data door het garanderen van real-time visibility en voorspellende intelligentie bij minimaal 90 procent van de zendingen van klanten – end-to-end en binnen elke transportwijze en geografie. Deze gedifferentieerde aanpak geeft supply chain partners de samenwerkingsmogelijkheden en netwerkeffecten die ze nodig hebben om de klanttevredenheid te verbeteren en hun supply chain te optimaliseren.

“Als koploper en toonaangevende innovator in real-time visibility en supply chain management-oplossingen, wil FourKites verladers, forwarders en transporteurs helpen om sneller end-to-end supply chain visibility te krijgen, met de garantie van de beste tracking kwaliteit in de industrie,” zegt FourKites oprichter en CEO Mathew Elenjickal. “We zijn blij dat deze belangrijke nieuwe mogelijkheden nu beschikbaar zijn voor de gemeenschap om op die manier betere samenwerking en communicatie mogelijk te maken, en uiteindelijk waarde toe te voegen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer