Frigoblock breidt telematica en connectivity uit • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Frigoblock breidt telematica en connectivity uit

Frigoblock introduceert nieuwe functionaliteiten op het gebied van monitoring en connectiviteit in de koelunits uit de FK-, FKi-, EK-, HK- en DK-serie. Met het nieuwe Frigoblock Connectivity-aanbod kunnen klanten nu realtime gegevens ontvangen om hun uitrusting en werking te optimaliseren voor een betere beschikbaarheid, monitoring van temperatuurcontrole en ladingveiligheid.

Frigoblock Connectivity is volledig geïntegreerd in de koelunit. Het biedt volledige, 24/7 zichtbaarheid van de unit en de conditie van de lading, monitoring op afstand en proactieve besturing via het TracKing-webportaal en de TK Reefer-applicatie. De oplossing verbindt de klant ook met een meertalig klantenserviceteam en het uitgebreide servicenetwerk voor 24/7 noodhulp.

“Onze klanten zijn continu op zoek naar manieren om hun wagenparkbeheer te verbeteren en slimmer te maken. Connectiviteit is iets dat niet mag ontbreken,” zegt Eneko Fernandez, product leader bij Thermo King en Frigoblock. “Connectiviteit verzamelt informatie over de gebeurtenissen en waarden die het belangrijkst zijn voor vlootoperaties, van deuropeningen en omgevingstemperaturen tot operationele planning en gebruik van bedrijfsmiddelen. Met Frigoblock Connectivity kunnen we nu de enorme hoeveelheid data gebruiken om ervoor te zorgen dat de lading te allen tijde wordt beschermd en dat de unit zo efficiënt mogelijk werkt.”

Frigoblock Connectivity-oplossingen bieden innovatieve functies voor gegevensopslag, -overdracht en -beheer, waaronder:

  • Tweerichtingscommunicatie die realtime unitbeheer en toegang tot kritieke gegevens mogelijk maakt om ervoor te zorgen dat de lading altijd wordt beschermd.
  • Bluetooth-connectiviteit stelt de gebruikers bij verbinding in staat om het instelpunt op afstand te beheren en de koelunit aan of uit te zetten.
  • De unit kan ook op afstand worden geopend en beheerd vanaf elke plek ter wereld en op elk moment, via een internetverbinding met behulp van het Thermo King TracKing-webportaal of de mobiele TK Reefer-app.
  • Alle gegevens kunnen worden geïntegreerd in een telematicaplatform van een derde partij.

Frigoblock-units uit de FK-, FKi-, EK-, HK- en DK-serie die al in bedrijf zijn en voorzien zijn van een digitale controller, kunnen ook profiteren van het Frigoblock Connectivity-aanbod dankzij een snelle installatie van de communicatietoepassing bij een van de Frigoblock-dealers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer